امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

عملگر چرخی شیرهای نفت و گاز بومی‌سازی شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53579
ساعت 12:03 دوشنبه 8 مهر 1398
یک کارشناس ارشد سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس موفق به ساخت عملگر چرخی (rotary actuator) موردنیاز شیرهای صنایع نفت و گاز شد.

به گزارش فرینا، ایمان روح‌الامین، کارشناس ارشد مکانیک این سازمان موفق به تولید عملگر چرخی قابل نصب روی شیرهای پروانه‌ای (butterfly valve)، توپی (ball valve) و سماوری (plug valve) شد.
بر اساس این گزارش، با توجه به لزوم به‌کارگیری نیروی زیاد برای عملکرد شیرهای ربع‌گرد، استفاده از این عملگرها سبب سهولت باز و بسته شدن شیرها می‌شود و همچنین با توجه به امکان تجهیز این عملگرها به فنرهای بازگشت، این عملگرها به‌منظور تامین شرایط امن نیز استفاده می‌شوند.
تولید این شیرها به روش مهندسی معکوس در 5 سایز 40، 52، 63، 88 و 105 (قطر داخلی عملگر) به‌صورت انبوه فراهم شده است و برای خودکفایی این اقلام با توجه به قیمت رقابتی در صنایع نفت و گاز می‌تواند نقشی مهم ایفا کند.
از دیگر مزایای تولید داخلی این عملگرها می‌توان به ضمانت 6 ماهه محصول و امکان پشتیبانی قطعات یدکی اشاره کرد که این محصول را از نمونه خارجی در بازار متمایز می‌کند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت