امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

ابراز رضایت و قدردانی معاون اول رییس جمهور از راه اندازی مجدد پروژه های نیمه تمام در کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/53801
ساعت 11:19 سه شنبه 23 مهر 1398
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با معاون اول رییس جمهور، خواهان حمایت دولت از ایجاد زیر ساخت های مناسب در حوزه آب و برق و اتصال برق کیش به شبکه سراسری شد.

به گزارش فرینا، در دیدار غلامحسین مظفری با دکتر اسحاق جهانگیری که در نهاد ریاست جمهوری انجام شد؛ دکتر جهانگیری از اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه فعال شدن پروژه های نیمه تمام در این جزیره قدردانی و بر حمایت خود از بخش خصوصی فعال در کیش تاکید کرد.

در این دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گزارش مفصلی از اقدامات انجام شده در خصوص تدوین  برنامه های راهبردی، منشور مبارزه با فساد، بیانیه گام دوم رهبری و بومی کردن آن با شرایط منطقه،  پروژه های انجام شده و درحال انجام، پروژه های نیمه تمام فعال شده بحث فاضلاب و پسماند، زیبا سازی سواحل و پروژه های زیر ساختی شامل بندر و فرودگاه را که از محل درآمدهای سازمان تامین اعتبار شده است؛ به اطلاع معاون اول رییس جمهور رساند.

بحث ایجاد مرکز نوآوری کیش و حضور شرکت های دانش بنیان وافزایش تقاضا برای حضور و فعالیت در این مرکز از جمله مواردی بود که با معاون اول رییس جمهور در میان گذاشته شد و دکتر جهانگیری با استقبال از تفاهنامه های سازمان منطقه آزاد کیش با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی از دانشگاه های کشور درخصوص رونق فعالیت های اقتصادی با بهره گیری از توان شرکت های دانش بنیان، ضمن سپاس از اقدامات انجام شده در این زمینه، بر حمایت دولت از فعالیت های بخش خصوصی کیش تاکید کرد.

همچنین معاون اول رییس جمهور با ابراز خشنودی از اقدامات انجام شده در کیش، از سازمان منطقه آزاد کیش خواست با حمایت همه جانبه از فعالیت های بخش خصوصی زمینه را برای رونق اقتصادی منطقه فراهم کند.

در این دیدار مظفری نیز با اشاره به 30هزار میلیارد تومان پروژه که تا  سال 1404 در قالب 127 پروژه بخش خصوصی در جزیره کیش گشایش می یابد از 282میلیون دلار و 130هزار میلیون تومان آورده این پروژه ها به دکتر جهانگیری گزارش داد و بر مشارکت دولت در ایجاد زیرساخت های لازم در کیش و خرید نیروگاه و اتصال برق کیش به شبکه سراسری تاکید و از معاون اول رییس جمهور برای دیدار از کیش و بازدید از پروژه های در حال انجام در این منطقه دعوت کرد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت