امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

امکان ثبت سفارش کالا جهت تولید و پردازش و صادرات صددرصدی آن به خارج از کشور در ماکو

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54860
ساعت 09:31 سه شنبه 17 دی 1398
مدیربازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو از امکان ثبت سفارش برای ورود کالاهای گروه ۴ جهت تولید و پردازش و صادرات صددرصدی آن به خارج از کشور خبر داد.

علی قنبری در گفت و گو با فرینا افزود: با پیگیری‌های متعدد صورت گرفته، امکان ثبت سفارش برای ورود کالاهای گروه ۴ جهت تولید و پردازش و صادرات ۱۰۰ درصدی آن به خارج از کشور فراهم شد و در حال حاضر امکان ثبت سفارش و ترانزیت این نوع کالاها به واحدهای تولیدی مناطق آزاد میسر می باشد.

قنبری با بیان اینکه پس از انجام فرایند تولید و پردازش بایستی صددرصد کالاها و محصولات به مقصد خارج از کشور و به بازارهای هدف خارجی صادر شود افزود: این درصورتی است که کالاها و محصولات تولید و پزدازش شده اجازه ورود به سرزمین اصلی (داخل کشور) را ندارد.

وی اظهارداشت: همچنین در سامانه جامع تجارت این امکان توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی فراهم شده است و به گمرکات محترم مستقر در مناطق آزاد نیز اطلاع رسانی لازم انجام یافته است.

مدیربازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو از فعالین اقتصادی که تمایل به سرمایه گذاری در این بخش را دارند خواست تا نسبت به انجام فرآیند مربوطه اقدام و فعالیت خودرا شروع یا ادامه دهند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت