امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

ایجاد 6055 فرصت شغلی در سال 98

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55922
ساعت 11:17 دوشنبه 18 فروردين 1399
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: بر اساس سیاست ها و پیگیری های رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در سال 98 افزون بر 6 هزار و 55 فرصت شغلی در قشم ایجاد شد.

به گزارش فرینا، سلیمان رنجبری با اعلام این مطلب افزود: افزون بر دو هزار و 237 نفر معادل  37 درصد کل این فرصت ها، برای نخستین بار توانستند از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.
رنجبری ادامه داد: این فرصت ها که در حوزه های صنعت، اصناف، عمران، شیلات و کشاورزی و خدمات ایجاد شده، وضعیت اشتغال را در جزیره قشم بطور قابل ملاحظه ای بهبود بخشیده است.
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم از پرداخت بیمه بیکاری به 189 نفر از کارگرانی که به دلایل مختلف شغل شان را در سال 98 از دست دادند، خبر داد و گفت: همچنین در این سال به بیش از ۵۳۲ فقره شکایت کارگران از کارفرمایان رسیدگی شد که ۶۴ مورد آن مربوط به حوادث ناشی از کار بود.
به گفته وی، از مجموع این شکایات ۲۰۹مورد به هیات حل اختلاف ارجاع  و  ۳۲۳ مورد نیز منجر به سازش دوطرف و رفع اختلاف ها شد.
رنجبری درباره خدمات مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم به اتباع خارجی در جزیره قشم در سال گذشته عنوان داشت: در این سال افزون بر یک هزار و 620 تبعه خارجی در قشم ساماندهی شدند.
 مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم همچنین تعداد کل مکاتبات این مدیریت در سال گذشته را افزون بر پنج هزار و 877 مورد اعلام کرد و گفت: پرسنل شاغل در این مدیریت در سال 98 با همت، تلاش  و جدیت زیاد به امور مرتبط با اشتغال، که یکی از دغدغه های اصلی جوامع امروز بشمار می رود، رسیدگی کردند و امید است که در سال 99 هم که از سوی رهبر انقلاب به نام جهش تولید نامگذاری شده، با همکاری و هم افزایی همه دستگاه های ذیربط، گام های بلندی برای افزایش اشتغال در قشم برداشته شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت