امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

«مکران؛ گنج آشکار» | شهر فرودگاهی چابهار ضرورت انکارناپذیر سواحل مکران است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57639
ساعت 14:01 شنبه 29 شهريور 1399
نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان وجود فرودگاه کنارک و فرودگاه چابهار برای سواحل مکران ضروری است، گفت: هیچ تردیدی در ایجاد شهر فرودگاهی چابهار وجود ندارد.

به گزارش فرینا به نقل از خبرگزاری تسنیم، در هفته‌ای که گذشت شرکت فرودگاهی ع-ع طی نامه‌ای به سازمان هواپیمایی کشوری از تعطیلی فرودگاه چابهار (کنارک) به دلیل تعمیر سطوح پروازی، سیستم ناوبری و ... تا اطلاع ثانوی خبر داد.

این اقدام در کنار عدم توجه ایرلاین‌های داخلی باعث سرگردانی مسافران شد و در نهایت رئیس سازمان هواپیمایی کشوری چند روز بعد در بازدیدی از این فرودگاه اعلام کرد فرودگاه چابهار موقتا بازگشایی می‌شود. مسئله‌ای که نشان داد ادعای شرکت فرودگاهی ع-ع درخصوص وجود مشکلات مربوط به سیستم‌های ناوبری و سطوح پروازی واقعیت ندارد.

در این بین برخی نمایندگان مجلس نیز به ماجرای تعطیلی و بازگشایی فرودگاه کناک واکنش نشان داده‌اند.

نماینده چابهار، کنارک نیکشهر، دشتیاری و قصرقند در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت شهر فرودگاهی چابهار می‌گوید: ذره‌ای تردیدی در ضرورت وجود شهر فرودگاهی چابهار وجود ندارد.

معین‌الدین سعیدی با قدردانی از تدبیر نیروی هوایی ارتش، وزارت راه و شهرسازی و استانداری در برقراری دوباره پروازهای فرودگاه کنارک، افزود: سواحل مکران هم به فرودگاه نظامی کنارک و هم به شهر فرودگاهی چابهار نیاز دارد.

سعیدی با اشاره به ضرورت ایجاد یک شهر فرودگاهی در محدوده منطقه آزاد چابهار گفت: کسانی که با جایگاه ویژه چابهار به عنوان کانون و محور توسعه سواحل مکران آشنا باشند که مقام معظم رهبری تاکید موکد بر توسعه این منطقه دارند و کلیدواژه گنج پنهان را برای سواحل مکران به کار می‌برند، می‌دانند که قطعا برای شکوفایی این گنج پنهان به یک شهر فرودگاهی با تمام کارکردها و ظرفیت‌هایش نیاز است.

وی ادامه داد: یک شهر فرودگاهی که در شأن سواحل مکران به عنوان یک هاب بزرگ تجاری و اقتصادی باشد. بنابراین معتقدم در بحث ضرورت وجودی این مجموعه هیچ تردیدی وجود ندارد و هیچ کارشناسی نیاز سواحل مکران به این شهرک فرودگاهی را رد نمی‌کند.

نماینده چابهار، کنارک نیکشهر، دشتیاری و قصرقند در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که کماکان به فرودگاه کنارک به عنوان یک فرودگاه نظامی نیاز داریم و این نیازی نه فقط برای منطقه که برای کل کشور است، اضافه کرد: فرودگاه کنارک نیز باید از حمایت‌های لازم برخوردار باشد. اما برای مباحث اقتصادی و توسعه‌‌ای که در افق چابهار و سواحل مکران دیده می‌شود، نیاز به یک شهر فرودگاهی داریم که با ظرفیت‌های بالا بتواند نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از تولید و ترانزیت و تجارت تا مباحثی مانند توسعه گردشگری و ترانزیت مسافری را پاسخگو باشد.

سعیدی یادآور شد: افق و چشم‌انداز چابهار یک نقطه کانونی در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب است. یعنی یک کانون تکرار ناپذیر در ایران و خاورمیانه. حال بدون تردید چنین کانونی برای شکوفایی ظرفیت‌هایش نیاز به یک مجموعه عظیم و توانمند فرودگاهی دارد که در تمام منطقه پیشرو باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این دو فرودگاه یعنی فرودگاه کنارک به عنوان یک فرودگاه نظامی و فرودگاه جدید چابهار به عنوان یک شهر فرودگاهی هر دو برای سواحل مکران و البته کل کشور ضرورت وجودی دارند. اما هر کدام کارکردی جداگانه داشته و وجود یکی، نافی دیگری نیست.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت