امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

پنج روز تا پایان مهلت ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها

لینک کوتاه: freena.ir/detail/58885
ساعت 10:15 سه شنبه 16 دی 1399
فعالان اقتصادی کیش تا ۲۰ دی فرصت دارند اطلاعات انبار ها و مراکز نگهداری کالا را در سامانه جامع انبار مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ثبت کنند.

به گزارش فرینا، پیرو مصوبه بیست و نهمین جلسه بررسی برنامه‌های پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در مناطق آزاد تجاری،صنعتی و ویژه اقتصادی، و راه ‌اندازی سامانه انبارها، با هدف کنترل دقیق گردش کالا در کشور و همچنین شفاف‌سازی فعالیت های این حوزه، وارد کنندگان و مراکز خرید فروش و نگهداری عمده کالا در جزیره کیش تا بیستم دی می‌بایست اطلاعات انبارهای خود را در سامانه WMS.FREEZONES.IR ثبت کنند.

بر اساس این گزارش با توجه به اطلاع رسانی گسترده و صدور ابلاغیه‌های متعدد در این خصوص، پس از پایان مهلت تعیین شده، واحدهایی که اطلاعات خود را در سامانه ثبت نکرده باشند با محدودیت‌هایی از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه مواجه خواهند شد.

این برنامه در راستای مبارزه با قاچاق کالا و اجرای قوانین مربوط به آن مصوب و بر اساس اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از سوی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و به تمامی مناطق ابلاغ شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت