امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی صورت گرفت:

تأکید نمایندگان مردم استان در مجلس یازدهم بر بهره گیری از همه ظرفیت ها به منظور ایفای نقش محوری در روند توسعه ای گیلان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61173
ساعت 10:25 دوشنبه 6 ارديبهشت 1400
رییس مجمع نمایندگان استان گیلان و نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی که با حضور مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی متعلق به همه مردم گیلان است در مورد جایگاه عظیم منطقه آزاد در اقتصاد منطقه گفت.

به گزارش فرینا، رسول فرخی میکال گفت: منطقه آزاد انزلی جایگاه عظیمی در اقتصاد منطقه دارد و می‌تواند در همه شئون زندگی مردم استان تاثیرگذار باشد.

وی تسریع در پروژه های زیربنایی و توسعه اقتصادی،سرمایه‌گذاری،افزایش درآمد عمومی،ایجاد اشتغال سالم و حضور در بازارهای جهانی و منطقه‌ای را برخی از کارکردهای مناطق آزاد عنوان کرد و افزود: در این دوره جدید انتظار داریم به فلسفه وجودی منطقه آزاد توجه ویژه شود.

دکتر احمد دنیامالی نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر جایگاه ویژه منطقه آزاد انزلی در اقتصاد ملی تصریح کرد: نباید با برخوردهای سلیقه ای از ماموریت های خود فاصله بگیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: آنگونه که باید از ظرفیت منطقه انزلی به منظور رشد و توسعه همه جانبه در ابعاد ملی استفاده نشده و شایسته است در دوره زمانی باقی مانده دولت تدبیر و امید نقش این منطقه در اقتصاد دریا محورافزایش یابد.

مهندس جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به دنبال رفع برخی از قوانین محدود کننده مناطق آزاد در مجلس هستیم افزود: در این شرایط اقتصادی که نگاه سیاستگذاران به کشورهای شرقی یعنی چین،روسیه و هند است باید اقدامات وسیع تری انجام داد که پاسخگوی نیازهای کشور باشد.

وی با تقدیر از اقدامات صادقانه نقوی در دوران سرپرستی سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: اوسط مقدم با پشتوانه قوی اجرایی و عمرانی که دارد می‌تواند در توسعه منطقه اقدامات خوبی انجام دهد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: نگاه به منطقه آزاد انزلی گردشگری است باید این نگاه به سمت تولید تغییر کند تا افزایش تولید و رونق اقتصادی و گردشگری توامان انجام شود.

گالری تصاویر

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت