امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

در دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با خانواده شهدای شیعه و سنی قشم عنوان شد؛

دیدار با خانواده شهدا، انرژی مضاعفی برای مسوولان جهت خدمت بهتر به مردم است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61394
ساعت 09:41 شنبه 25 ارديبهشت 1400
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به همراه امامان جمعه شیعه و سنی شهرستان، فرماندار، فرمانده سپاه و جمعی از مسوولان شهرستانی و سازمانی به مناسبت تبریک عید سعید فطر، با خانواده شهدای شیعه و سنی شهر قشم دیدار کرد.

به گزارش فرینا به نقل از برنا، علی درویش پور در این دیدار ضمن تبریک عید سعید فطر بیان داشت:  شهدا بر گردن ما دین دارند و وظیفه ما حضور دائمی در کنار خانواده های شهدا و رفع نیازهای ایشان است، بی شک ما هرچه داریم از برکت وجود پر خیر این بزرگواران است.
وی یکی از دلایل عزت و کسب عنوان شهادت سردار سلیمانی را،  انس و الفت ایشان با فرزندان شهدا دانست و افزود: دیدار مسوولان با خانواده شهدا باعث ایجاد انرژی مضاعف برای خدمت بهتر به مردم در مسوولان می شود.
درویش پور تاکید کرد: امنیت ما مدیون شهدایی است که برای حفاظت از مرزهای کشور جان خود را جهت پاسداشت از کیان و موجودیت این آب و خاک در طَبَق اخلاص گذاشتند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: همه ما مسوولان به عنوان کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی، جهت خدمت شایسته به مردم سرزمین خود، نیازمند دعای خیر خانواده های محترم شهدا هستیم.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین میثم تارم، امام جمعه شیعه و شیخ عبدالرحیم خطیبی، امام جمعه اهل سنت شهرستان نیز با تبریک حلول ماه شوال و عید سعید فطر، سخنانی در خصوص مقام شامخ و ارزش رشادت های شهدا ایراد کردند.
علیرضا نصری، فرماندار شهرستان قشم نیز وجود شهدا و خانواده های آن ها را، جزو افتخارات جزیره قشم دانست.
در این جلسه دیدار، نرگس بحرینی، رییس اداره بنیاد شهید شهرستان قشم با اشاره به لزوم بازسازی گلزار شهدای شهر قشم، از همراهی سازمان منطقه آزاد قدردانی کرد.
گفتنی است، سردار شهید غلامشاه ذاکری قشمی، یکی از شهدای شیعی جزیره قشم است که در سن 26 سالگی، در سال 1365 و در حال دفاع از شهر خرمشهر به فیض عظیم شهادت نایل شد.
سرباز شهید عماد کهوری، در سال 1386 در حال مبارزه با اشرار و دفاع از مرزهای کشور در شهر زاهدان، منطقه شورو، در سن 24 سالگی به درجه رفیع شهادت رسید.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت