امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

سفر هیات ورزش کریکت گوادر پاکستان به منطقه آزاد چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62630
ساعت 11:56 شنبه 1 آبان 1400
مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد چابهار از سفر یک هیات ورزش کریکت گوادر پاکستان متشکل از ریئس، دبیر هیات کریکت و پزشک تیم منتخب گوادر به منطقه خبر داد و افزود: هدف این هیات هم اندیشی و هم افزایی جهت توسعه ورزش کریکت بعنوان ورزش بومی و پرطرفدار دو کشور دوست و همسایه بوده است.

به گزارش فرینا، مهدی آبروش اضافه کرد: بازدید از پروژه ورزشگاه اختصاصی 4000 نفره کریکت منطقه و ارایه نظرات فنی و تخصصی جهت استانداردسازی و آموزش و بازآموزی ورزش کریکت به مربیان و بازیکنان تیم کریکت چابهار و دعوت آنان جهت شرکت در مسابقات بین المللی که قراراست بزودی در گوادر پاکستان برگزار گردد، از دیگر برنامه های سفر این هیات بوده است.

آبروش اظهار داشت: بازدید از زمین ورزش کریکت کنارک و دیدار با پیشکسوتان و بازیکنان کریکت این شهر و همچنین بازدید از امکانات و دیدار با عوامل ورزش کریکت شهرستان های نیکشهر و دشتیاری در این سفر صورت گرفته است.

وی گفت: در هفته های آینده قرار است از سوی دبیرکریکت پاکستان نفرات فنی و تخصصی برای بحث پیج وسط ورزشگاه 4000 هزار نفری منطقه آزاد چابهار به این منطقه اعزام شوند.

شناسه خبری: 62630

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت