امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان در باکو/بررسی گشایش مرز خداآفرین

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63534
ساعت 15:16 دوشنبه 2 اسفند 1400
سفیر جمهوری آذربایجان در ایران از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در 19 و 20 اسفند در باکو خبر داد و گفت: گشایش مرز خداآفرین و احداث پل مرزی جدید در این کمیسیون بررسی خواهد شد.

 علی علیزاده در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی با ابراز خرسندی از حضور دوباره در تبریز، اظهار کرد: با توجه به 6 سال حضورم در تبریز به عنوان سرکنسول جمهوری آذربایجان، آشنایی کاملی با این شهر دارم و تبریز را وطن خود می‌دانم.

 وی، سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با همسایگان را ارزشمند دانست و گفت: الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان هم تأکید ویژه‌ای بر توسعه روابط با ایران دارد و شخصاً این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کند.

 علیزاده با اشاره به آزادسازی 130 کیلومتر از مرز مشترک ایران و آذربایجان، گفت: ظرفیت‌های جدیدی از توسعه همکاری‌ها بین دو کشور ایجاد شده و باید با احیا و فعال‌سازی ارتباطات مرزی از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کنیم.

 وی از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در 19 و 20 اسفند امسال در باکو خبر داد و گفت: گشایش مرز خداآفرین و احداث پل مرزی جدید و سایر توافق‌های انجام‌شده بین دو کشور در این کمیسیون بررسی خواهد شد.

 علیزاده بر عملیاتی شدن توافق‌های سفر هیأت سیاسی و اقتصادی ایران به باکو تأکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم تا جنبه‌های تخصصی این توافق‌ها پیش از برگزاری کمیسیون مشترک بررسی و برای امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک بین دو کشور آماده شود.

 وی با اشاره به دستور رئیس جمهور آذربایجان مبنی بر ایجاد مناطق آزاد و پارک‌های فناوری در مناطق آزادشده این کشور، گفت: با توجه به معافیت‌های گمرکی، مالیاتی و زیرساختی در این مناطق، زمینه برای حضور شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی آماده است و ما از شرکت‌های آذربایجان شرقی برای حضور در این مناطق دعوت می‌کنیم.

 وی با بیان اینکه مرزهای ایران و آذربایجان در چهارراه محورهای ترانزیتی قرار دارند، افزود: با عملیاتی شدن توافق‌های دوجانبه امکان بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها بیش از پیش فراهم میشود و امیدوارم حمایت‌های مسئولان استان ادامه داشته باشد.

 علیزاده همچنین از کاهش محدودیت‌های کرونایی و تسهیل صدور ویزا از سوی دولت آذربایجان خبر داد و گفت:با بهبود شرایط، امکان برقراری خط پروازی مستقیم بین تبریز و باکو در مدت زمان کوتاهی فراهم خواهد شد و این موضوع هم از لحاظ اقتصادی و هم تسهیل تردد برای دو طرف سودمند خواهد بود.

شناسه خبری: 63534

آخرین اخبار

ترانزیت ریلی سوخت از بندر كاسپین؛ گامی نو در حمل‌ونقل منطقه
از قانون‌گذاری تا توسعه سرمایه‌گذاری؛ همه پای کار منطقه آزاد سرخس
گشایش‌های تازه در مناسبات تجاری مرز مهران؛ دومین دیدار مدیرعامل منطقه آزاد مهران با سفیر ایران در عراق طی 3 ماه اخیر
تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت