امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

رییس کمیته امنیتی و انتظامی منطقه آزاد قشم؛

اولویت، ایجاد شرایط برای سفر ایمن و آسوده گردشگران است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63560
ساعت 10:14 شنبه 7 اسفند 1400
نخستین جلسه کمیته امنیتی و انتظامی ستاد خدمات سفر جزیره قشم جهت هم افزایی و ایجاد هماهنگی میان دستگاه ها با حضور جمعی از فرماندهان نظامی برگزار شد.

به گزارش فرینا، رییس کمیته امنیتی و انتظامی منطقه آزاد قشم در این جلسه هماهنگی و هم افزایی بخش های مختلف نظامی و انتظامی را جهت سفری آرامش برای گردشگران دوران تعطیلات نوروز ضروری دانست.
کوروش قاسمی، ادامه داد: با اتکا به تجربیات سال های گذشته، از هفته های گذشته مجموعه اقداماتی جهت پایش و ساماندهی مبادی ورودی و همچنین خدمات اسکان گردشگران آغاز شده است.
مدیرکل حراست سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: مقابله با آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی و همچنین ساماندهی نقاط ترافیکی در جزیره قشم از موضوعات مهمی است که با هماهنگی سایر حوزه ها باید برای آن برنامه ریزی نمود.
قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: فراهم نمودن شرایط برای سفری ایمن و آسوده مهمترین اولویت است و به همین منظور برای کنترل سلامت گردشگران و اطمینان از عدم ابتلا آنها به ویروس کرونا باید برنامه داشت.
گفتنی است در این جلسه تعدادی از فرماندهان نظامی و انتظامی جزیره قشم به بیان نقطه نظرات خود جهت ساماندهی ارائه خدمات سفر به گردشگران پرداختند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت