امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

مدیرعامل منطقه آزاد ارس تاکید کرد:

گره‌گشایی از گلوگاه‌های ترافیکی ارس با پیشبرد پروژه‌های در اولویت

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64637
ساعت 11:19 چهارشنبه 22 تير 1401
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد گفت: مسیرهای مواصلاتی ارس گلوگاه های ترافیکی است و ضروری است در تخصیص منابع جزو پروژه های اولویت دار قرار گیرند.

به گزارش فرینا، مجید کیانی در نشست با معاونین و مدیران این سازمان با تاکید بر اینکه مسیرهای مواصلاتی ارس گلوگاه‌های ترافیکی ارس هستند، گفت: در خصوص پروژه‌های معاونت فنی و زیربنایی باید تجدیدنظر شود. با توجه به اینکه ما با محدودیت منابع مواجه هستیم و منابع را باید به سمت پروژه‌های اولویت دار سوق دهیم، پل روگذر میدان عباس میرزا جزو پروژه‌های کلیدی و اولویت‌دار ارس است که چندین سال است بدلیل پاره‌ای از مشکلات راکد مانده و باید این پروژه فعال شود. اگر بخواهیم لجستیک را توسعه دهیم تکمیل این پروژه‌ها ضروری است.

کیانی گفت: باید ضمن برنامه‌ریزی برای ایجاد درآمد پایدار بتوانیم زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال را فراهم کنیم. برای توسعه حوزه‌های درآمدی ضروری است توجه ویژه‌ای به موضوع لجستیک و ترانزیت ریلی و جاده‌ای داشته باشیم چراکه دیگر نمی‌توان با تکیه بر فروش ملک درآمدزایی کرد و این منابع رو به اتمام است.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات زیادی را در حوزه‌های صنوف، صنعت، تجارت، سرمایه‌گذاری، نیروی انسانی و حوزه‌های درآمدی احصا کرده‌ایم و تلاش‌مان این است که عمده این مشکلات را با تشکیل کارگروه‌های مختلف و بر اساس برنامه زمانبندی شده حل کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در ادامه افزود: نگاهمان به منطقه آزاد ارس باید ملی و کشوری باشد و از بخشی‌نگری به دور باشیم. از همین رو در راستای توسعه متوازن و جهت پیشبرد امور در تعامل کامل با استان و نیز استان‌های همجوار، امورات را پیش خواهیم برد.

کیانی با اشاره به برخی تغییرات ساختاری گفت: جابجایی مدیران امری طبیعی و لازمه تحول سازمان ها است. وقتی در یک سازمان تیم مدیریتی عوض می‌شود همه ذی‌نفعان بدنبال تحول هستند و این تحولات باعث رشد سیستم می‌شود.

وی افزود: ما در مورد تصمیم‌گیری هایمان مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم از این‌رو نباید عجولانه تصمیم بگیریم. بعد از یک ماه بررسی به این نتیجه رسیدیم که باید تغییراتی ایجاد شود. اوضاع سخت اقتصادی و درآمدی به گونه‌ای رقم خورده‌ که انتظار می‌رود مدیران منصوب شده با حداکثر توان و ظرفیت به صورت انقلابی و جهادی مشغول کار شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به اینکه در ارس به‌لحاظ نیروی انسانی ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد، تاکید کرد: در کارگروه منابع انسانی اقداماتی در خصوص ساختار و نحوه تعاملات صورت گرفته است و به سمت عدالت محوری و پرهیز از تبعیض پیش خواهیم رفت. همدلی، همگرایی و نگاه فارغ از تبعیض می‌تواند نقطه عطفی برای تحولی دوباره در سازمان باشد.

شناسه خبری: 64637

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت