امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه تهران و سازمان منطقه آزاد کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64996
ساعت 08:42 يکشنبه 13 شهريور 1401
تفاهم نامه همکاری میان موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با سازمان منطقه آزاد کیش به نمایندگی از ستاد مدیریت بحران جزیره به امضا رسید.

به گزارش فرینا، این تفاهم نامه با حضور سعید محمد مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، مهدی کشاورز مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، به همراه رئیس موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، معاونان و تیم فنی، عصر شنبه 12 شهریور در مرکز همایش های بین المللی کیش، سالن رازی به امضاء رسید.

معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که راه اندازی مرکز اقیانوس شناسی در خلیج فارس یک از اهداف این تفاهم نامه است، اظهار داشت: موسسه ژئوفیزیک به نمایندگی از دانشگاه تهران در مرکز بوم شناسی دانشگاهی را تجهیز کردند که در ماه آینده شاهد بهره برداری مجموعه تحقیقاتی اقیانوس شناسی و مطالعات دریایی در داخل کیش خواهیم بود.

سعید پورزادی با تاکید بر این که به دنبال فعالیت های علمی در کیش هستیم، گفت: جزیره کیش می تواند مرکز فعالیت های علمی به ویژه محیط زیستی که از دیگر ابعاد این تفاهم نامه است باشد.

پورزادی خاطر نشان کرد: با حضور موسسات علمی که به صورت واقعی در جزیره کیش حضور دارند و فعالیت می کنند تمام کارها پیوست علمی خواهند داشت.

وی دلیل انعقاد تفاهم نامه با موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران را زمین لرزه های چندماه گذشته عنوان کرد که بالغ بر 200 لرزه و زمین لرزه را در جزیره و در محدوده جغرافیایی جزیره کیش شاهد بودیم.

معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اهمیت جایگاه کیش به عنوان مقصد گردشگری و توسعه سرمایه گذاری در این منطقه، افزود: به خاطر تحلیل داده ها و سرعت دسترسی به دیتاها مجبور بودیم از اطلاعات سرزمین اصلی و یا دیگر مناطق همجوار خودمان استفاده کنیم.

پورزادی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در محدوده جغرافیایی جزیره کیش نیازمند ایستگاهی برای تحلیل داده ها بودیم تا بتوانیم مسائل زمین ساخت ورود کنیم از این رو در همان زمان مذاکره ای با دانشگاه تهران داشتیم و با دستور ریاست دانشگاه تهران، موسسه ژئو فیزیک این دانشگاه سریعا وارد عمل شد و تعداد 5 ایستگاه موقت لرزه نگاری را در جزیره کیش، هندورابی، فارور، آفتاب و چارک مستقر کردند که تعداد دو ایستگاه موقت در جزیره کیش مستقر شد.

وی، گفت: با این اقدام مهم و ارزشمند دیتاها به صورت آنلاین به مرکز ژئوفیزک دانشگاه تهران ارسال می شود و خوشبختانه توانستیم تحلیل های خیلی خوبی را در اختیار مردم قرار دهیم و این تحلیل ها را بتوانیم بررسی کنیم.

پورزادی اظهار داشت: این مهم به ما در حوزه های زیرساختی، توسعه زیرساخت های شهری و توسعه کیش کمک می کند و دیتاهای زمین لرزه های احتمالی را می توانیم تحلیل کنیم و سریعا اطلاعات لازم را به اگاهی عموم مردم برسانیم و بهترین تصمیم را بگیریم بنابراین در همین راستا امروز تفاهم نامه همکاری میان موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با سازمان منطقه آزاد کیش به امضا رسید.

آخرین اخبار

ترانزیت ریلی سوخت از بندر كاسپین؛ گامی نو در حمل‌ونقل منطقه
از قانون‌گذاری تا توسعه سرمایه‌گذاری؛ همه پای کار منطقه آزاد سرخس
گشایش‌های تازه در مناسبات تجاری مرز مهران؛ دومین دیدار مدیرعامل منطقه آزاد مهران با سفیر ایران در عراق طی 3 ماه اخیر
تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت