امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو:

افزایش پروازهای فرودگاه ماکو با اجرای پروژه روشنایی باند پروازی و جایگاه سوختگیری

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65257
ساعت 13:26 سه شنبه 3 آبان 1401
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، از پیگیری احداث روشنایی باند و جایگاه سوختگیری هوایی فرودگاه منطقه آزاد ماکو خبر داد و گفت: با تکمیل این زیرساخت ها امکان استفاده از ظرفیت مجوز مرز هوایی فرودگاه منطقه آزاد ماکو فراهم می شود.

به گزارش فرینا، حسین گروسی در بازدید از بخش تاسیسات و زیرساخت های فرودگاه ماکو افزود: احداث روشنایی (لایتینگ) سطوح پروازی برای برقراری پروازهای شبانه ضروری است.
گروسی با بیان اینکه احداث جایگاه سوختگیری هوایی نیز به تداوم و افزایش تعداد پروازهای این فرودگاه تاثیر بسزایی خواهد داشت ادامه داد: زیرساخت های لازم برای بهرمندی از مرز هوایی این فرودگاه قراهم است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد استفاده از این فرودگاه در پروازهای بین المللی باشیم.
شایان ذکر است؛ هم اکنون به علت کمبود ناوگان کشوری، تعداد 2 پرواز در هفته روزهای شنبه چهارشنبه در خط تهران ـ ماکو و بالعکس برقرار است و در تلاشیم تا در آینده به 4 پرواز در هفته افزایش یابد.
فرودگاه منطقه آزاد ماکو توسط سازمان منطقه آزاد احداث و در سال 1397 با دستور رئیس جمهور وقت به بهره برداری رسید.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت