امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد؛

احداث پل عابر پیاده مسکن مهر قشم با 35 میلیارد ریال اعتبار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65776
ساعت 13:23 سه شنبه 2 اسفند 1401
مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم، از پایان عملیات احداث پل عابر پیاده مسکن مهر قشم با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال در قطعه 1 بزرگراه خلیج فارس خبر داد.

به گزارش فرینا، علیرضا نجارپور با اعلام این خبر، اظهار داشت: در پی درخواست های مردمی، این پل عابر پیاده با هدف افزایش ایمنی معابر، کاهش حوادث ترافیکی و تسهیل عبور و مرور اهالی روستای طولا و مسکن مهر احداث شد.
نجارپور ادامه داد: طول این پل عابر پیاده 48 متر و ارتفاع از کف خیابان 6 متر و ارتفاع تاج عرشه 8/5 متر است و با هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: رفع گره های ترافیکی، سهولت رفت و آمد خودروها، کاهش حوادث رانندگی و حفظ جان شهروندان از مهمترین اولویت های سازمان منطقه آزاد قشم جهت ارائه خدمات به ساکنان و گردشگران است.
مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خاطرنشان کرد: پل های عابر پیاده در حفظ ایمنی جان عابران و شهروندان نقش موثری دارند چراکه از یک سو از تردد عرضی عابران از معابر جلوگیری می کنند و از سوی دیگر در روان سازی ترافیك نیز نقش موثری دارند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت