امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

امضاء تفاهم‌نامه همکاری با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی؛

ژئوسایت‌های ارس، ظرفیتی برای تبدیل منطقه به پایگاه علمی زمین شناسی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68053
ساعت 08:02 يکشنبه 7 آبان 1402
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در مراسم امضاء تفاهم‌نامه همکاری با سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، خطاب به معاون وزیر صمت اظهار کرد: برای ثبت جهانی ژئوپارک ارس یک مسیر طولانی طی شده و برای حفظ این میراث زمین‌شناسی و استفاده از ظرفیت آن به‌نفع منطقه نیازمند همکاری سازمان زمین‌شناسی هستیم.

به گزارش فرینا، مجید کیانی افزود: منطقه آزاد ارس به‌سبب وجود ژئوسایت‌های متعدد از پتانسیل تبدیل به یک پایگاه علمی در حوزه زمین‌شناسی برخوردار است که به تقویت توریست علمی آموزشی منطقه کمک می‌کند.

کیانی ضمن تشریح دستاوردهای ارس در حوزه صنعت و کشاورزی، خاطرنشان ساخت: با روش‌های جدید می‌توانیم مواد معدنی معدن مسجد داغی و معدن آهن قشلاق را استخراج کنیم و در این راستا باید این معادن را در بورس توجه مسئولین قرار گیرد تا موانع با اتحاد نظر رفع شود.

وی در پایان افزود: در حوزه معدن می‌توان از ظرفیت‌های منطقه آزاد ارس از جمله واردات مواد اولیه و تولید دستگاه‌های توسعه معادن در حوزه دانش بنیان و غیره استفاده کرد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت