امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

افتتاح اولین ورزشگاه ایران با چمن هیبرید در جزیره کیش / تیم‌ ملی فوتبال از کیش به جام ملت‌های آسیا می‌رود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68553
ساعت 09:38 سه شنبه 12 دی 1402
تیم ملی فوتبال ایران با برپایی اردوی پایانی خود در جزیره کیش و انجام بازی تدارکاتی مقابل تیم ملی بورکینافاسو راهی قطر می شود.

به گزارش فرینا، با برنامه‌ریزی انجام شده میان فدراسیون فوتبال و سازمان منطقه آزاد کیش، تیم ملی فوتبال اردوی پایانی خود را جزیره کیش برگزار می‌کند.

بر اساس این برنامه ریزی، تیم ملی پنج شنبه 14 دی اردوی خود را در کیش برگزار می‌کند و در آخرین دیدار خود پیش از سفر به قطر برای حضور در جام ملتهای آسیا، جمعه 15 دی ماه در ورزشگاه المپیک کیش به مصاف تیم ملی بورکینافاسو خواهد رفت.

این دیدار ساعت 18 در ورزشگاه المپیک جزیره کیش برگزار می‌شود. بورکینافاسو در آخرین رده‌بندی فیفا بالاتر از قطر، فنلاند و ایرلند در رتبه 57 جهان و در جام ملت های قاره آفریقا حضور دارد.

 این تیم در حال حاضر در دوبی اردو آمادگی خود را تشکیل داده است. تیم ملی ایران پس از این دیدار دوشنبه 18 دی برای حضور در رقابتهای جام ملت های آسیا بصورت مستقیم از کیش به دوحه پرواز خواهد کرد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت