در دیدار سرپرست معاونت فرهنگی،اجتماعی و گردشگری دبیرخانه و رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) مطرح شد؛

حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/69990
ساعت 14:09 دوشنبه 14 آبان 1403

به گزارش فرینا، مهدی مزینانی سرپرست معاونت فرهنگی،اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) دیدار و در خصوص همکاری‌های مشترک در حوزه‌ها‌ی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، آموزش، سلامت، اشتغال و مسکن و استفاده از ظرفیت‌های طرفین در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفتگو کرد.

در این دیدار مزینانی ضمن برشمردن اهمیت نقش فرهنگ در بهبود و ارتقای کیفیت زندگی، خواستار ایجاد بسترهای مناسب برای ارائه خدمات فرهنگی به خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد شد و تأکید کرد: معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی آمادگی دارد تا با همیاری و وفاق در زمینه‌های آموزشی، سلامت، اشتغال، مسکن و محرومیت‌زدایی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با کمیته امداد همکاری نماید.

بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز ضمن تاکید بر ایجاد همکاری نزدیکتر و اجرای برنامه‌های مشترک فی‌مابین، ثمره این همکاری را تاثیرات مثبت در جامعه و به ویژه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی دانست.

آخرین اخبار

عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی