امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

نشست نماینده رئیس جمهور چین و دبیر کل حزب استان هاینان با مقامات عالی اجلاس جهانی مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72531
ساعت 09:57 يکشنبه 20 مهر 1404
در نشست نماینده رئیس جمهور چین و دبیر کل حزب استان هاینان با مقامات عالی اجلاس جهانی مناطق آزاد، علاوه بر فنگ فی 10 نفر از مقامات عالی مناطق آزاد از کشورهای مختلف عمان، مصر، غنا، جامائیکا، صربستان، نیجریه و برزیل به همراه 8 تن از مقامات چین حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست با قدردانی از سازمان جهانی مناطق آزاد و میزبانی دولت چین گفت: این کنگره، بستری برای تعمیق گفتگوها، تبادل دانش و تقویت شبکه‌ای از مسئولان اقتصادی بود که همگی به تبدیل مناطق آزاد به موتورهای واقعی رشد پایدار و فراگیر می اندیشند.

مسرور، در ادامه با اعلام آمادگی جهت برگزاری دوره‌های آینده این رویداد بین‌المللی در مناطق آزاد ایران اظهار داشت: ما بر این باوریم که برگزاری این رویداد در ایران، فرصتی منحصربه‌فرد برای اعضا خواهد بود تا از نزدیک با ظرفیت‌های استراتژیک ما در قلب کریدورهای اتصال شرق به غرب و شمال به جنوب آشنا شوند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت