امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

رضا مسرور در آیین معارفه مدیرعامل منطقه آزاد بانه ـ مریوان تاکید کرد:

تجارت با اقلیم کردستان و توسعه لجستیک، محور تحول منطقه آزاد بانه _ مریوان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/73438
ساعت 15:49 سه شنبه 28 بهمن 1404
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی،در آیین معارفه مدیرعامل منطقه آزاد بانه ـ مریوان، با تأکید بر ضرورت جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته، همدلی، اراده مدیریتی و بهره‌برداری خردمندانه از ظرفیت‌های مرزی را کلید تحول این منطقه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رضا مسرور در این آیین که با حضور اعضای هیات مدیره منطقه آزاد بانه _ مریوان، نمایندگان مردم کردستان در مجلس، معاونین و مدیران دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان، به‌ویژه همجواری با اقلیم کردستان عراق، گفت: منطقه آزاد بانه ـ مریوان باید تجارت با کردستان عراق را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد. قرارگیری در مجاورت مرز باشماق، فرصتی کم‌نظیر برای تبدیل این منطقه به هاب لجستیکی، توسعه انبارداری و ایجاد پایانه‌های صادراتی فراهم کرده است.

مسرور با بیان اینکه هر منطقه آزاد متناسب با مزیت‌های بومی خود باید مسیر توسعه را تعریف کند، افزود: ظرفیت این منطقه در حوزه لجستیک، گردشگری ترکیبی و توریسم سلامت قابل توجه است و در پهنه بانه نیز تمرکز بر صنایع سبک و متوسط می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال پایدار و رونق اقتصادی شود.

وی همچنین بر اهمیت پروژه راه‌آهن همدان ـ سنندج و اتصال آن به مرز تأکید کرد و این طرح را اقدامی ملی برای پیوند منطقه به کریدورهای شرقی ـ غربی و شمالی ـ جنوبی کشور دانست و خواستار پیگیری جدی این پروژه و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ملی و استانی شد.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تاکید بر اینکه توسعه مناطق آزاد با اراده و تصمیم‌گیری قاطع مدیران محقق می‌شود، گفت: هیچ‌یک از مناطق آزاد کشور از ابتدا دارای زیرساخت‌های کامل نبوده‌اند، اما مدیریت فعال و پیگیر توانسته است مسیر پیشرفت را هموار کند. مردم از ما تحول می‌خواهند و مدیران باید با حضور میدانی و صرف وقت و انرژی در منطقه، این انتظار را محقق سازند.

مسرور با اشاره به ضرورت تهیه نقشه‌های کاربری اراضی منطقه آزاد بانه ـ مریوان، خاطرنشان کرد: نبود طرح جامع نباید مانع جذب سرمایه‌گذاری شود؛ ظرفیت‌های قانونی و اختیارات مدیران عامل در اساسنامه سازمان‌ها به‌روشنی تعریف شده و باید به‌درستی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: مدیران عامل منصوب هیأت وزیران هستند و باید با تعامل سازنده با وزارتخانه‌ها، استانداری و نمایندگان مجلس، مسائل منطقه را با تقسیم کار و پیگیری مستمر حل‌وفصل کنند.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین ایجاد اشتغال پایدار را راهکاری اساسی برای رفع پدیده کولبری دانست و گفت: زیبنده منطقه آزاد نیست که شاهد کولبری باشیم؛ با برنامه‌ریزی صحیح و جذب سرمایه‌گذاری می‌توان فرصت‌های شغلی گسترده‌ای ایجاد کرد.

مسرور در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده منطقه آزاد بانه ـ مریوان، تاکید کرد: با همدلی هیأت‌مدیره، حمایت دولت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی و استانی، می‌توان رضایت مردم را که مهم‌ترین اولویت ماست، تأمین و مسیر توسعه متوازن منطقه را هموار کرد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت