امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
رویکرد جدید مناطق آزاد در کمک به حل ناترازی انرژی در کشور 
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور، جذب سرمایه‌گذار در پروژه‌های مرتبط با انرژی، به ویژه انرژی خورشیدی را از اولویت‌های مناطق آزاد برشمرد.
تشریح برنامه‌های توسعه‌ای منطقه آزاد چابهار در سال 1404
نشست دوره‌ای دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار با هدف ارائه گزارش عملکرد سازمان در بخش‌های جذب سرمایه گذاری، صادرات، عملکرد بودجه و  پروژه‌های عمرانی برگزار شد.
یکپارچه‌سازی شاخص‌های اقتصادی در مناطق آزاد کشور
دومین نشست معاونین اقتصادی سازمان‌های مناطق آزاد تجاری-صنعتی کشور، با هدف بررسی عملکرد معاونت‌های اقتصادی، یکپارچه‌سازی نظام آماری، تعاریف شاخص‌ها و ارزیابی آخرین وضعیت احصاء آمار GDP برگزار شد.
دکتر مسرور: از مکتب مدیریتی ترکان می توان مدل مفهومی برای مدیریت اثربخش در کشور تدوین کرد
همایش «توسعه و تدبیر» به مناسبت سالگرد درگذشت مرحوم مهندس اکبر ترکان با حضور جمعی از مسئولان، همکاران، دوستان و خانواده ایشان در سالن قلم کتابخانه ملی برگزار شد.
مناطق ویژه اقتصادی سکوی پرش اقتصاد کشور هستند
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در نشست مدیران عامل مناطق ویژه اقتصادی که به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی پیام برگزار شد، با مرور عملکرد سه‌دهه‌ای این مناطق در کشور، تأکید کرد: مناطق ویژه اقتصادی با تکیه بر قوانین تسهیل‌گر خود، ظرفیت بزرگی برای توسعه اقتصادی کشور محسوب می‌شوند؛ اما برای ایفای نقش مؤثرتر، نیازمند بازتعریف مأموریت‌ها، تعیین تکلیف ساختارها و اتکا به بخش خصوصی توانمند هستیم.
تأکید مسرور بر تولید صادرات محور در مناطق ویژه اقتصادی
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در نخستین نشست مدیران عامل مناطق ویژه اقتصادی کشور که به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه بین‌المللی پیام برگزار شد، گفت: مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان پیشران اقتصاد کشور باید نقش کلیدی در صادرات و توسعه صنعتی ایفا کنند.
سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو که در کیش در حال برگزاری است؛ گفت: اکو نیازمند یک رویکرد و افق جدید و نیز مفصل‌بندی تازه در روابط میان ده کشور عضو است.
621 - 630 of 899