امروز جمعه 8 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

خبر ویژه

گسترش ظرفیت های حمل و نقلی و تجارت همچنان دستور کار دولت است
وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه تجارت و ترانزیت یکی از ضرورت های شکوفایی اقتصادی کشور است از این رو در دولت تدبیر و امید گسترش ظرفیت راه های ترانزیتی و توسعه شبکه ریلی به صورت ویژه در دستور کار بوده و تا آخرین روز کاری دولت هم این روند تداوم دارد.
بازرگانان از تعرفه های ترجیحی اوراسیا بهره ببرند
استاندار گیلان گفت: بازرگانان ایرانی از ظرفیتهای استان برای صادرات محصولات و کالاهای داخلی با برخورداری از تعرفه های ترجیحی استفاده نمایند.
موافقت نامه ایران و اوراسیا دسترسی به بازارهای تجاری در منطقه را تسهیل می کند 
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: انعقاد موافقتنامه های همکاری بین المللی، بعنوان اقدامی راهبردی، برترین ابزار تحقق برون گرایی اقتصاد است که پویایی تجارت، تسهیل سرمایه‌گذاری و جهت دهی به ظرفیت‌های تولید داخلی را به همراه دارد.
همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا در انزلی آغاز شد
همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه‌ای با حضور جمعی از مسئولان کشوری و نیز اتحادیه اوراسیا در انزلی آغاز به کار کرد.
منطقه آزاد انزلی میزبان بزرگترین رویداد علمی پژوهشی کشور در حوزه اتحادیه اقتصادی اوراسیا
سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلي از برگزاري "همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه‌ای" به میزبانی این سازمان در مرکز همایش های بین المللی منطقه خبر داد.
آغاز شمارش معکوس برای بهره برداری از بزرگ ترین کریدور ترانزیتی شرق کشور
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: پروژه بزرگ ترین کریدور ترانزیتی شرق کشور در منطقه ویژه اقتصادی سرخس به همت آستان قدس رضوی در مراحل پایانی قرار دارد.
نقش اساسی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در اقتصاد هرمزگان
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس جزو مناطق اقتصادی برتر کشور و قطب صنعت فولاد محسوب می شود.  این منطقه تاکنون عملکرد خوبی در جذب سرمایه گذاری داشته و این امر موجب اشتغالزایی 12 هزار نفری در استان هرمزگان شده است.
ادامه احداث شهر فرودگاهی چابهار در انتظار نظر سازمان هواپیمایی کشوری/ آخرین وضعیت افتتاح بزرگترین پروژه فولادی کشور در چابهار
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: تاکنون مطالعات اولیه برای افتتاح فولاد چابهار با حضور مشاور خارجی انجام شده است. با اقدامات صورت گرفته، معدن لازم برای استفاده در این پروژه فولادی بزرگ در کشور‌های دیگر، تأمین خواهد شد. قرارداد برای استفاده از آن معادن نیز توسط شرکت‌های فعال در این کنسرسیوم منعقد شده است.
سامانه پنجره واحد گامی بلند برای توسعه دولت الکترونیک است
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: راه‌اندازی سامانه پنجره واحد گامی موثر و بلند و نمونه‌ای موفق برای توسعه دولت الکترونیک محسوب می‌شود.
3481 - 3492 of 5963