مسئولان البرزی همکاری خود را با منطقه ویژه اقتصادی پیام افزایش دهند

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به مسافربری شدن فرودگاه پیام البرز گفت: نیاز است برای تحقق هر چه بهتر این مهم مسئولان البرز همکاری خود را با پیام افزایش دهند.



به گزارش فرینا، رحمت اله مه آبادی در بازدید از فرودگاه بین المللی پیام افزود: مجموعه پیام با پذیرش پروژه مسافری کردن فرودگاه، فداکاری کرده و به نفع مردم قدم بر می دارد چرا که این امر مستلزم سرمایه گذاری بالا، پذیرش مشکلات متعدد و مسئولیت پذیری فراوان است.

مه آبادی گفت: امیدواریم که برنامه های فرودگاه بین المللی پیام به سرعت اجرا شودد چرا که مسافری شدن این فرودگاه یک رویداد بزرگ است.

وی افزود: تغییر کاربری فرودگاه تمامی استانداردهای ناظر بر فرودگاه را تغییر خواهد داد،همچنین با این تغییر باید برای ایمنی پروازها، استاندارهای ایکائو موبه مو لحاظ شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: سرعت انجام کارها، ایجاد زیرساخت ها و اصلاحات صورت گرفته که توسط سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده بود در منطقه پیام تحسین برانگیز است و امیدواریم این توان مدیریتی بعد از مسافری شدن نیز ادامه یابد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام نیز گفت: پروازهای مسافربری این فرودگاه در هفته دولت امسال آغاز می شود.

سعید زرندی افزود: بر مبنای برنامه ریزی صورت گرفته، در ابتدا بخش مسافری فرودگاه پیام با 2 پرواز در روز کار را آغاز کرده و تاپایان سال این تعداد را به 6 پرواز در روز خواهیم رساند.

زرندی گفت: هم اکنون عملیات احداث ترمینال مسافری فرودگاه پیام به مساحت 6هزار متر مربع به اتمام رسیده که در حال نصب تجهیزات آن هستیم و در آینده نیز برنامه ساخت یک ترمینال دیگر را نیز در دستور کار داریم.

وی با اشاره به ظرفیت فرودگاه بین المللی پیام در حمل مسافر افزود: امیدواریم که تا پایان سال 98 به ظرفیت جابجایی500 هزار مسافر در سال برسیم که در مراحل بعدی تا 3.5 میلیون مسافر در سال قابل افزایش است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام گفت: برای رسیدن به این مهم باید دستگاه های استانی همکاری لازم را با فرودگاه بین المللی پیام داشته باشند تا بتوانیم این هدیه خوب را به بهترین شکل ممکن به مردم استان البرز تقدیم کنیم.

شرکت خدمات هوایی پیام در سال 1369 تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی و حمل ونقل و توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات بالگردی به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.با توجه به موقعیت و جایگاه این شرکت و همجواری آن با استان تهران طبق مصوبه تیرماه 1382 هیات دولت، 3 هزار و 600 هکتار از اراضی فرودگاه پیام به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعیین شد. نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، نزدیکی به راه آهن سراسری، متروی تهران ـ کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است. همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی و اداری مانند گمرک، صدورگذرنامه اختصاصی و بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی 5 استان اقتصادی کشور، نزدیکی به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیکی به مراکز تولید میوه، سبزی و گل و گیاه بدون محدودیت و مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی از دیگر مزیت های فرودگاه پیام و منطقه ویژه اقتصادی آن است. اکنون خدمات هوایی حمل بار و کالا در فرودگاه پیام به اقصی نقاط جهان در حال انجام است.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.