منطقه ویژه پیام در راه تبدیل شدن به قطب صنایع دانش بنیان، های تِک، it و ict

معاون حقوقی و امور مجلس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

به گزارش فرینا، حسین گروسی در حاشیه این بازدید از منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام گفت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی این قابلیت را دارند که به سرزمین تولید و صادرات تبدیل شوند که این مهم مستلزم نگاه ویژه مسولین، مجلس، دولت و دستگاههای اجرایی به این مناطق است.

گروسی به ویژگی های خاص منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره کرد و افزود: منطقه ویژه اقتصادی پیام از موقعیت استراتژیکی برخوردار است. واقع شدن بین سه استان تهران، البرز و قزوین به علاوه برخورداری از فرودگاه، امکانات خوب و زیرساخت های گسترده قطعا می تواند این منطقه را به قطب صنایع های تِک، دانش بنیان، it و ict تبدیل کند.

وی درباره تغیرات صورت گرفته در کل مجموعه فرودگاهی پیام گفت: اقدامات صورت گرفته در منطقه ویژه اقتصادی پیام به وضوح نشان می دهد که امور بر اساس هوشمندی و بر مبنای آمایش سرزمینی و استراتژی صنعت، طراحی و عملیاتی شده است چرا که بر اساس علم نوین هر گستره ای باید برای یک هدف خاص انتخاب شود.

معاون حقوقی و امور مجلس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: موقعیت جغرافیایی فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام می تواند به عنوان محوریت صنایع دانش بنیان مطرح گردد. همچنین وجود مراکز علمی متعدد و دانشگاههای بزرگ واقع در استان تهران، البرز و قزوین می تواند به تقویت این محور، کمک شایان توجهی نماید.

گروسی به پتانسیل های موجود در منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره کرد و گفت: افتتاح بخش مسافری فرودگاه پیام می تواند به توسعه بیش از پیش منطقه ویژه اقتصادی کمک شایان توجهی نماید که این توسعه نه تنها محدود به پیام نخواهد بود بلکه دیگر استان های همجوار را نیز در بر خواهد گرفت.

معاون حقوقی و امور مجلس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان ضمن تمجید از مدیریت سعید زرندی و همکارانشان در جهت افزایش بهره وری منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام گفت: انشاءالله در آینده ای نه چندان دور منطقه ویژه اقتصادی پیام تبدیل به سرزمین بزرگ تولید و صادرات خواهد شد.

گفتنی است؛ شرکت خدمات هوایی پیام در سال 1369 تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی و حمل ونقل و توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات بالگردی به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد. 
با توجه به موقعیت و جایگاه این شرکت و همجواری آن با استان تهران طبق مصوبه تیرماه 1382 هیات دولت، 3 هزار و 600 هکتار از اراضی فرودگاه پیام به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعیین شد. 
نزدیک ترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، نزدیکی به راه آهن سراسری، متروی تهران ـ کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است. 
همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی و اداری مانند گمرک، صدورگذرنامه اختصاصی و بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی 5 استان اقتصادی کشور، نزدیکی به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیکی به مراکز تولید میوه، سبزی و گل و گیاه بدون محدودیت و مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی از دیگر مزیت های فرودگاه پیام و منطقه ویژه اقتصادی آن است .
اکنون خدمات هوایی حمل بار و کالا در فرودگاه پیام به اقصی نقاط جهان در حال انجام است. 
مسافربری شدن فرودگاه بین المللی پیام، آرزوی دیرینه مردم استان البرز است که طی برنامه ریزی های صورت گرفته در هفته دولت امسال تحقق می یابد.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.