بازديد اعضاء شوراي شهر البرز از منطقه ويژه اقتصادي پيام

لینک کوتاه: freena.ir/detail/10639
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
اعضاء شوراي شهر و يکي از نمايندگان کرج در مجلس شوراي اسلامي به منظور آشنايي با فرصت‌هاي سرمايه گذاري از منطقه ويژه اقتصادي پيام بازديد کردند.

مديرعامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي پيام، با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار بنا (bena) افزود: در اين ديدار گزارشاتي در رابطه با فرودگاه و منطقه ويژه اقتصادي شهرجديد نگين البرز ارائه شد.

کاپيتان محمد نوروزي با اشاره به بازديد اين هيات از بخش‌هاي مختلف منطقه ويژه اقتصادي پيام تصريح کرد: در ادامه آقاي اکبريان، نماينده کرج و اعضاء شوراي شهر از قسمت هاي مختلف منطقه ويژه اقتصادي پيام از جمله فرودگاه، ميدان پروازي، هاب پستي و پروژه‌هاي در دست اقدام منطقه ويژه اقتصادي پيام بازديد کردند و نسبت به همکاري در توسعه اين منطقه تاکيد کردند.

وي همچنين از ديدار خود با استاندار البرز خبر داد و بيان داشت: همچنين در راستاي معرفي هرچه بيشتر منطقه و جلب همکاري‌هاي مسئولين منطقه‌اي، امروز نيز ديداري را با استاندار البرز خواهيم داشت.
۲۰۲

شناسه خبری: 10639

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی