مناطق آزاد بايد ويترين فرهنگي کشور باشند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/10696
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مشاور هماهنگي مرکز امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي گفت: مناطق آزاد براي موفقيت در بازارهاي جهاني بايد ويترين فرهنگي کشور باشند.

جعفر آهنگران، با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار بنا (bena) افزود:‌‌ همان طور که مهندس بقايي، دبير شوراي هماهنگي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، بارهاي مطرح کرده‌اند، موفقيت هر منطقه آزاد به ميزان جذب سرمايه گذاران آن بستگي دارد.

وي يکي از مهم‌ترين سرمايه گذاري‌هاي مناطق آزاد را گردشگري خواند و بيان داشت: گردشگري يکي از ضرورت‌هاي جذب سرمايه گذار در مناطق آزاد است چرا که به اعتقاد کار‌شناسان توسعه گردشگري در مناطق آزاد مي‌تواند منجر به توسعه ساير بخش‌ها در اين مناطق شود.

اين استاد دانشگاه با اشاره به راه اندازي غرفه‌هاي صنايع دستي در منطقه آزاد انزلي تصريح کرد: صنايع دستي تجلي فرهنگ و هنر ايران است و مناطق آزاد بهترين ويترين براي معرفي اين فرهنگ هستند و مي‌توانند انگيزه مضاعفي در سرمايه گذاران براي حضور در اين مناطق ايجاد کنند.
۲۰۲

شناسه خبری: 10696

آخرین اخبار

با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی