تهيه بروشور واحد معرفي جاذبه‌هاي گردشگري مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/10758
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
براي نخستين بار جاذبه‌هاي مناطق آزاد تجاري – صنعتي کشور در يک بروشور واحد معرفي و در ايام نوروز 90 توزيع مي‌شود.

به گزارش بنا (bena) رسول فلاحت، دبير کميته گردشگري مناطق آزاد کشور با بيان اين مطلب از برگزاري پانزدهمين جلسه کميته گردشگري مناطق آزاد کشور در دفتر معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با حضور اعضاء اين کميته خبر داد و گفت: با توجه به دستور جلسه قبل در اين جلسه برنامه‌هاي مناطق آزاد در نوروز سال جاري و سال ۹۰ ارايه شد تا راهکارهاي لازم جهت افزايش خدمات به گردشگران بررسي مي‌شود.

وي با اشاره به تدوين برنامه‌هاي جديد در حوزه گردشگري مناطق آزاد از تهيه کتابچه عملکرد کميته گردشگري مناطق آزاد، راه اندازي سايت تخصصي کميته گردشگري مناطق آزاد با همکاري مرکز امور مناطق آزاد و ويژاقتصادي خبر داد و گفت: تاکنون مناطق آزاد کيش و ارس در اين رابطه همکاري‌هاي خوبي داشته‌اند و سريع‌تر از ساير مناطق اطلاعات گردشگري منطقه خود را در اختيار کميته قرار داده‌اند.

فلاحت ابراز اميدواري کرد که ساير مناطق آزاد نيز به همين ترتيب اطلاعات خواسته شده را در اختيار کميته گردشگري مناطق آزاد قرار دهند.

وي همچنين سياست کميته گردشگري مناطق آزاد را ارتقاء سطح سفر و گردشگري در اين مناطق خواند و گفت: ستاد سفرهاي نوروزي نيز تاکنون بخش نامه‌هايي را به تمام مناطق آزاد ارسال کرده و همکاري‌هاي خوبي را داشته است. ۲۰۲

شناسه خبری: 10758

آخرین اخبار

با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی