منطقه ويژه رامشار، حلقه تکميلي ترانزيت به افغانستان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/10914
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي رامشار (سيستان) با برشمردن امتيازات و موقعيت قابل توجه اين منطقه به لحاظ نزديکي به مرز افغانستان گفت: منطقه ويژه اقتصادي رامشار حلقه تکميلي ترانزيت کالاي ايران به افغانستان است.

هوشنگ ناظري، با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار بنا (bena) افزود: ايجاد منطقه ويژه اقتصادي سيستان با توجه به نياز و تقاضاي کشورهاي همسايه به کالاهاي مختلف به ويژه مواد غذايي از بهترين و مناسب‌ترين مسيري که در واقع‌‌ همان مسير چابهار به زابل و مرز بين المللي ميلک و سپس افغانستان و کشورهاي آسياي ميانه بود تشخيص داده شد.

وي فکر ايجاد منطقه ويژه اقتصادي سيستان مربوط به ۱۴ سال پيش دانست و گفت: مردم منطقه سال‌ها است که با مشکل خشکسالي و بيکاري روبرو هستند. از اين رو يکي از اهداف اصلي منطقه ويژه اقتصادي رامشار ايجاد فرصت‌هاي شغلي است.

مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي رامشار گفت: در چشم انداز طرح، ايجاد۱۴ هزار فرصت شغلي در منطقه ويژه اقتصادي سيستان پيش بيني شده است که اميدواريم اين هدف محقق شود.
۲۰۲

شناسه خبری: 10914

آخرین اخبار

همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
ارس میزبان سومین مجمع تورگردانان کشورهای عضو اکو در سال 2026

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی