صادرات ۸۵۰ ميليون دلاري منطقه ويژه خليج فارس در سال ۸۹

لینک کوتاه: freena.ir/detail/12273
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير عامل منطقه ويژه صنايع معدني خليج فارس گفت: در سال ۸۹، که به نام سال کار مضاعف و همت مضاعف نام گذاري شده بود بيش از ۵ ميليون تن مواد معدني به ارزش تقريبي ۸۵۰ ميليون دلار از منطقه ويژه صنايع معدني خليج فارس صادر شده است.

«مسعود هنديان»، مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني خليج فارس با اعلام اين خبر در گفتگو با خبرنگار بنا (Bena)، اظهار داشت: مواد معدني که از منطقه ويژه صنايع معدني خليج فارس در سال ۸۹ صادر شده است شامل ۵ ميليون و ۵۱۴ هزار و ۳۲۵ تن گندله، کنستانتره، سنگ آهن درشت دانه و ريزدانه، ۷۶ هزار و ۴۱۷ تن آلومينيوم و ۴ هزار و ۲۷۷ تن روي بوده است که در کل به ميزان ۵ ميليون و ۵۹۵ هزار و ۱۹ تن مواد معدني از اين منطقه صادرات داشته ايم.

وي با اشاره به تخليه و بارگيري مواد معدني از منطقه ويژه صنايع معدني خليج فارس گفت: با توجه به اينکه ظرفيت اسمي اسکله و تاسيسات تخليه و بارگيري مواد معدني در اين منطقه ساليانه ۶ ميليون تن است در سال ۸۹ به ميزان ۶ ميليون و ۸۵ هزار و ۱۸۵ تن بارگيري مواد معدني از اين منطقه صورت گرفته است که از اين مقدار ۵۷۰ هزار و۸۶۰ تن براي فولاد هرمزگان و مقدار ۵ ميليون ۵۱۴ هزار و ۳۲۵ تن براي صادرات بوده است.

هنديان تصريح کرد: اين ميزان نسبت به سال ۸۸ با افزايش ۳. ۲ از کل توليد و افزايش ۱. ۲ از صادرات همراه بوده است و از نظر درآمد رشدي ۳۴ درصدي براي صادرکنندگان در برداشت، اين در حالي است که در سال 88 صادرات از اين منطقه حدود ۵ ميليون و ۸۹۵ هزار و ۴۰۰ تن بود.

وي در خاتمه اظهار داشت: همچنين براي منطقه ويژه صنايع معدني خليج فارس نيز در آمدي بيش از ۵۰۰ ميليارد ريال در برداشته است که رسيدن به اين رکورد در حالي صورت پذيرفته که تاسيسات تخليه و بارگيري در سال ۸۹ نزديک ۲. ۵ ماه تعميرات داشته و همچنين از شهريور ماه سال ۸۹ صادرات مواد معدني مانند کنستانتره و گندله ممنوع شده بود. ۲۰۶

شناسه خبری: 12273

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو