بيشترين سهم منطقه ويژه رفسنجان از صنايع فولاد و مس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/12647
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي رفسنجان گفت: منطقه ويژه رفسنجان بيشترين سهم را در صنايع فولاد و مس در کشور دارا است.

سيد حميدرضا توحيدي، در گفت‌وگو با بنا (Bena )، گفت: بيشترين سهم توسعه مناطق مرکزي کشور در صنايع‌ فولاد و صنايع‌ پايين دستي مس، مديون مواد اوليه صادره از استان کرمان است.

وي افزود:سنگ‌آهن و ذغال‌سنگ استان، صنايع فولاد اصفهان را تغذيه مي‌کند و کاتد مجتمع مس سرچشمه تمام صنايع نهايي و نيمه‌نهايي مس کشور را تغذيه مي‌کند.

توحيدي گفت: اقتصاد و صنعت کشور در حال گذراندن مرحله حساسي است و بحران کم آبي شمال استان کرمان به ما گوشزد مي‌کند.

وي ادامه داد: اکنون زمان آن است تا مأموريت توسعه اقتصاد و صنعت شمال استان را از طريق مشارکت با صاحبان تکنولوژي و صنعت در سطح ملي و بين‌المللي بر عهده گرفته و آينده را ساخت .

توحيدي تصريح کرد: مأموريت منطقه ويژه اقتصادي در شمال استان و در شاهراه اصلي شمال جنوب يعني مسير ترانزيت قرار دارد .

وي تصريح کرد: وجود بسياري از کالاها و سرمايه‌هاي عظيم ملي مانند معادن و ذخاير بزرگ زير زميني کشور به ويژه مزارع بزرگ طلاي سبز و همچنين شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌‌گذاري در حوزه‌هاي مختلف، از ديگر امکاناتي است که در اين منطقه مي‌توان از آنها استفاده کرد .

مدير‌عامل منطقه ويژه اقتصادي رفسنجان افزود: استان کرمان با صدور مواد اوليه و عدم بهره‌گيري از قابليت‌هاي دروني خود در توسعه متوازن منطقه‌اي، در عمل به توسعه نواحي پيراموني خود و تشديد عقب‌ماندگي در بخش‌هايي از استان کمک مي‌کند.

وي ادامه داد: با توجه به کارکرد پيش‌بيني شده براي منطقه ويژه اقتصادي رفسنجان در زمينه صنايع تبديلي و صادرات محصولات کشاورزي به بازارهاي خارج از کشور و با انگيزه پيشتيباني و تقويت صادرات غيرنفتي و تعامل مناسب با اقتصادي جهاني انجام داد.

توحيدي در پايان گفت: در سالي که به ابتکار و درايت رهبر فرزانه انقلاب سال جهاد اقتصادي نام گرفته است،با راه‌اندازي منطقه ويژه اقتصادي رفسنجان، مي‌توان جهاد اقتصادي را در معناي واقعي آن به تحقق رساند.
118

شناسه خبری: 12647

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟