استقرار گمرک البرز در منطقه ويژه اقتصادي پيام

لینک کوتاه: freena.ir/detail/12734
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي پيام از استقرار گمرک استان البرز در اين منطقه به منظور توسعه زيرساخت‌هاي حمل و نقل و فعاليت‌هاي ترانزيتي خبر داد.

کاپيتان محمد نوروزي با بيان اين مطلب در گفتگو با بنا (bena) اظهار داشت: با توجه به اينکه پيش از اين گمرک منطقه ويژه اقتصادي پيام نيز در اين منطقه فعال بود، استقرار گمرک البرز در اين منطقه موجب شد که از اين پس گمرک البرزو گمرک و ترانزيت منطقه ويژه اقتصادي در اين منطقه فعال باشند.

او تصريح کرد: با بسته شدن گمرک مهرآباد و گمرک غرب استان تهران، گمرک البرز منطقه ويژه اقتصادي پيام تمام بار ترافيکي ترخيص کالا را بر عهده خواهد گرفت.

مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي پيام ادامه داد: در حال حاضر منطقه ويژه اقتصادي پيام به دنبال تکميل و توسعه زيرساخت‌هاي مناسب براي ارائه خدمات به سرمايه گذاران براي توسعه واردات و صادرات از اين منطقه است تا بتوان با توجه به اين امکانات از لحاظ اقتصادي به رشد و توسعه اين منطقه پرداخت.

نوروزي يادآور شد: با توجه به لزوم انبارهاي گمرکي براي توسعه زيرساخت‌ها، در اين رابطه نيز با شرکت انبارهاي عمومي نيز جهت ارائه خدمات انبارداري وارد مذاکره شده‌ايم.118

شناسه خبری: 12734

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟