اتوبوس دريايي در منطقه آزاد چابهار راه اندازي مي شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/12871
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
با راه اندازي نخستين اتوبوس دريايي بين بنادر چابهار و کنارک گردشگري منطقه آزاد چابهار رونقي دوباره مي گيرد.

به گزارش بنا (bena) به نقل از روابط عمومي سازمان منطقه آزاد تجاري - صنعتي چابهار براي نخستين بار در استان سيستان و بلوچستان اتوبوس دريايي در مسير بنادر چابهار-کنارک براي استفاده مسافران و گردشگران راه اندازي شد.

اين خط دريايي توسط شرکت تعاوني مسافربري دريايي قاصدک طلايي و تلاش و پيگيري مستمر مسئولين شهرستان هاي چابهار و کنارک به بهره برداري رسيد.

گفتني است اين اتوبوس دريايي از ساعت 6 صبح الي 15 عصر در مسير ياد شده در کنارک از اسکله سنگي و در چابهار از اسکله هفت تير به مسافران و گردشگران سرويس دهي مي کند.شايان ذکر است خليج چابهار از زيباترين جذابيتهاي گردشگري جنوبي کشور مي باشد و همه ساله گردشگران زيادي را به خود جلب مي نمايد.

202

شناسه خبری: 12871

آخرین اخبار

حضور فعال دبیرخانه شورای‌عالی، سازمان‌های مناطق آزاد و سرمایه‌گذاران خارجی در رویداد کیش اکسپو 2025
عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی