مرگ بن لادن گردشگري آبوت‌آباد را رونق داد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13099
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مقامات منطقه «آبوت‌آباد» پاکستان معتقدند، حادثه مرگ «بن لادن» تاثير مثبتي بر صنعت گردشگري اين ناحيه گذاشته است.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از ايزي دستينيشن‌ مقامات سازمان گردشگري «آبوت‌آباد» پاکستان با اشاره به افزايش شمار رزرو هتل‌هاي اين منطقه پيش‌بيني مي‌کنند حادثه مرگ «بن لادن» فصلي پر رونق را براي صنعت گردشگري اين منطقه به وجود آورد.

اگرچه مقامات سازمان گردشگري پاکستان مجوزي براي تبديل کردن محل اختفاي «بن لادن» به محيطي تفريحي و گردشگري ندارند اما معتقدند، اقدامات اخير تاثيري بر روند رو به جلوي گردشگري اين منطقه نخواهد داشت.

اين اميدواري در حالي است که منطقه «آبوت آباد» به رغم برخورداري از جاذبه‌هايي طبيعي همچون «دره کانقان» و مناظر ديدني «شيملا» هيچگونه جايگاهي در سايت رسمي گردشگري پاکستان نداشته و برخلاف همه بي‌توجهي‌ها همواره محل تجمع گروه زيادي از گردشگران بوده است.

کارشناسان معتقد، از اين پس و با گسترش امنيت در سطح منطقه مي‌توان شاهد ورود و حضور گردشگران بود. اين پيش‌بيني‌ها هنگامي به واقعيت نزديک مي‌شود که بسياري از هتلداران منطقه از تکميل شدن ظرفيت اتاق‌هاي خود سخن به ميان آورده و اعلام کردند حوادث اخير هيچ تغييري در ذائقه گردشگران به وجود نياورده است.

گفتني است منطقه «آبوت آباد»‌ که به گفته مقامات آمريکاي «بن لادن» را پنج سال در خود پنهان کرده بود اين روزها، در بين گردشگران از اهميت فوق‌العاده‌اي برخوردار شده است.
109

شناسه خبری: 13099

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟