کلنگ‌زني بزرگترين مجتمع رفاهي و خدماتي بين‌راهي آذربايجان شرقي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13328
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در روز خانواده و ميراث‌فرهنگي از کلنگ‌زني بزرگترين مجتمع رفاهي و خدماتي استان در ورزقان خبر داد.

به گزارش بنا (bena)، و به نقل از ميراث آريا، «تراب محمدي» در حاشيه مراسم کلنگ‌زني مجتمع رفاهي خدماتي بين راهي در گفتگو با خبرنگاران ضمن اعلام خبر فوق افزود: اين مجتمع با مشارکت شرکت مس سونگون و در ورودي شهرستان ورزقان احداث خواهد شد و قرار است از جهت وسعت و زيبايي الگو و نمونه تيپي براي سراسر استان باشد و در ديگر شهرستان‌ها نيزمشابه اين مجتمع احداث شود.

او همچنين در خصوص مشخصات مجتمع رفاهي و خدماتي ورزقان گفت: اين مجتمع با وسعت بيش از 350 متر مربع و با امکانات خدماتي سرويس بهداشتي، بوفه و نمازخانه به صورت مجزا براي خانم‌ها و آقايان در خدمت مسافران و گردشگران خواهد بود.

دبير ستاد دائمي تسهيلات سفر استان به لزوم توسعه امکانات رفاهي در استان اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به تعداد زياد مسافراني که در طول سال به آذربايجان شرقي سفر مي‌کنند، وجود تأسيسات و امکانات رفاهي و خدماتي در ورودي شهرها و بين راه‌ها يکي از زير ساخت‌هاي اساسي به شمار مي‌آيد و حتي نبود آن‌ها مي‌تواند از مسافرت‌هاي مجدد به استان جلوگيري کرده و کاهش گردشگر را به دنبال داشته باشد.

«محمدي» تصريح کرد: فرمانداري، شوراي اسلامي شهر و شهرداري ورزقان همکاري بسيار خوبي در اين زمينه داشته‌اند که اميدواريم کلنگ زني اين مجتمع بتواند گامي ديگر براي تامين امکانات خدماتي دراين شهر و ديگر شهرهاي استان باشد.

در اين مراسم فرماندار شهرستان ورزقان از اقدامات انجام شده از سوي اداره‌ کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان براي ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري شهرستان تقدير کرده و با توجه به دارا بودن رتبه سوم اين شهرستان به لحاظ کميت آثار ثبت شده در فهرست آثار ملي خواستار توجه بيشتر به آثار تاريخي و ميراثي شد.

«عليزاده» نماينده مردم ورزقان در مجلس شوراي اسلامي نيز اختصاص اعتبارات مناسب به موضوع ميراث‌فرهنگي در چند سال اخير توسط دولت را اقدامي شايسته دانست و عملکرد اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان را در توجه به شهرستان‌ها و توزيع عادلانه اعتبارات موفق ارزيابي کرد.

118

شناسه خبری: 13328

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟