نيويورک، جاذبه گردشگري جديدي پيدا کرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13439
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
خانه جديد «دومينيک استراوس کان» رييس بي‌آبرو و اسبق صندوق بين‌المللي پول، به يکي از جاذبه‌هاي جديد و ويژه گردشگري نيويورک تبديل شد.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از ايزي دستينيشن، خانه‌ شماره 71 خيابان «برادوي» نيويورک که اين روزها رييس اسبق صندوق بين‌المللي پول به قيد ضمانتي 6 ميليون دلاري در آن «حبس خانگي» است، به يکي از جاذبه‌هاي گردشگري اين شهر تبديل مي‌شود.

پوشش رسانه‌اي گسترده در محل اقامت کنوني «دومنيک استراوس کان»، بسياري از گردشگران به اين منطقه کشانده است. تردد لحظه به لحظه اتوبوس‌هاي دوطبقه گردشگري مملو از مسافر به اين منطقه باعث شده است تا خانه ساختمان «امپاير» نيويورک به يکي از بهترين اماکان براي عکسبرداري گردشگران تبديل شود.

از سوي ديگر، برخي علاقه گردشگران براي ديدن خانه جديد «استراوس کان» را نزديک بودن آن به خيابان «وال استريت» و « محل برج‌هاي دوقلو» دانسته‌اند. فرضيه‌اي که چندان نمي‌شود به درستي آن اطمينان کرد.

گفتني است، طبق اخبار رسمي، خانه شمار 71 خيايان «برادوي» نيويورک تنها تا هفته آينده ميزبان «استراوس کان » بوده و پس از آن رييس بي‌آبروي صندوق بين‌المللي پول به صورت دائمي به مکاني ديگر منتقل خواهد شد.
109

شناسه خبری: 13439

آخرین اخبار

نمایشگاه «کیش‌اکسپو» بستری برای گسترش همکاری‌های اقتصادی تا افق 2035 است
آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی کیش اکسپو 2025 با تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی
برگزاری نشست کمیته ماده 3 با محوریت تمدید مهلت واردات در جزیره کیش
حضور منطقه آزاد قشم در ویترین پژوهش و فناوری هرمزگان با محوریت نوآوری دریایی
بازدید هیئت اقتصادی روسیه از منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپینن

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟