مالزی هم از گردشگران مالیات می‏گیرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13878
ساعت 14:03 دوشنبه 16 خرداد 1390

گردشگران در ایالت توریستی «مالاکا» مالزی از این پس باید در ازای پرداخت هزینه هتل، پنج درصد مالیات «میراث تاریخی» نیز بپردازند.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از استار آنلاین، وزیر گردشگری مالزی اعلام کرد: دریافت هزینه جدید مالیاتی گردشگران، از اول ماه سپتامبر در 193 هتل و تفرجگاه فعال در ایالت «مالاکا» به اجرا در خواهد آمد.

«محد علی رستم»، افزود: این مبلغ برای زیباسازی، حفاظت و بهبود شرایط مناطق تاریخی این منطقه و جذب بیشتر گردشگران دریافت خواهد شد.

او گفت: علت اصلی طرح این قانون، کافی نبودن درآمد حاصل از مالیات دارایی و کرایه‏ها برای نگهداری و مرمت بناها و مناطق تاریخی بود.

به گفته وزیر گردشگری مالزی، انتظار می‏رود درآمد حاصل از دریافت مالیات «میراث تاریخی» که از 11 هزار اتاق هتل این منطقه دریافت می‏شود به 12 میلیون رینگیت در سال برسد که مبلغ قابل ملاحظه‏ای برای حفاظت از میراث تاریخی ایالت «مالاکا» باشد.

در این میان اگرچه برخی تحمیل مالیات‏هایی اینچنین بر گردشگران را موجب رکود گردشگری و کاهش ورود گردشگر به مالزی عنوان کرده‏اند، اما وزیر گردشگری این کشور، این قانون را انگیزه‏ای برای توسعه گردشگری داخلی دانست.
109

شناسه خبری: 13878

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟