هند به دنبال محدود کردن گردشگری حیات وحش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13889
ساعت 14:14 دوشنبه 16 خرداد 1390

وزارت محیط زیست هند، در نظر دارد با اجرایی دستورالعمل‏های جدید، گردشگری حیات وحش در این کشور را محدود کند.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از ایزی دستینیشن، وزارت محیط زیست هند به منظور کاهش ورود گردشگر به پارک‏های ملی این کشور در هر روز، قوانین جدیدی را به اجرا درخواهد آورد.

در ادامه اقدامات محدودکننده گردشگری حیات وحش، این وزارت‏خانه به منظور تامین امنیت و حفاظت از جمعیت ببرهای این کشور طرح ممنوعیت ورود گردشگر به مناطق اصلی حفاظت از ببر را نیز ارائه داد. طرحی که از دو سال گذشته تاکنون بنای اصلی فعالیت‏های وزارت محیط زیست هند محسوب می‏شود.

گزارش‏ها حاکی از آن است وزارت محیط زیست هند، صدور مجوز برای ساخت هتل و تفرجگاه در کنار مناطق حفاظتی و برقراری مجدد زندگی قبیله‏ای در این مناطق را محکوم کرده و توسعه چنین تسهیلات گردشگری در اطراف پارک‏ها را موجب تخریب اکوسیستم موجود در محیط اعلام کرده بود.

این اقدامات که با ایجاد محدودیت‏هایی در دو منطقه حیات وحش دیگر توسعه یافته است بسیاری از فعالان حوزه گردشگری را به مخالفت وا داشته و منجر به اعتصاب و اعتراض آن‏ها شد. به گفته معترضان، هرگونه اعمال محدودکننده‏ای نه تنها به حفظ امنیت نمی‏انجامد بلکه صنعت گردشگری را نیز با بحرانی جدید روبه‏رو خواهد کرد.
109

شناسه خبری: 13889

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟