روزهاي خوش گردشگري يونان ادامه دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/13978
ساعت 11:47 چهارشنبه 18 خرداد 1390

رشد فزاينده آمار ورود گردشگر به يونان در ماه آوريل، اين كشور را در برخورداري از فصلي پرگردشگر در تابستان اميدوار كرد.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از گاردين،‌‌ طبق آمارهاي سازمان گردشگري يونان، مقصدهاي جزيره‌اي اين كشور بيشترين تعداد گردشگران را داشته و فرودگاه‌هاي اين مناطق بين 133 تا 539 درصد رشد ورودي مسافر را به ثبت رساندند.

اما به رغم استقبال گردشگران از جاذبه‌هاي جزيره‌اي يونان، فرودگاه آتن، با حجم بسيار كمي از گردشگران برخوردار بوده و حتي نسبت به مدت مشابه سال گذشته نيز افت داشته است.

به عقيده كارشناسان ركود پنج درصدي ورود گردشگر به شهر آتن، بيش از هرچيز ديگر به دليل موج اعتراضات و اعتصاب‌هايي بوده كه طي ماه‌هاي گذشته در اين شهر به وقوع پيوسته بود.

با توجه به تمام موارد فوق، فعالان گردشگري يونان، با اشاره به رشد 5.6 درصدي ورود گردشگر در چهار ماه نخست سال، شرايط اين صنعت را تا به امروز در اين كشور مثبت ارزيابي كرده و آن را به دليل نا‌ آرامي‌هاي به وجود آمده در كشورهاي رقيب خود دانستند.

شايان ذكر است، پس از گسترش موج نا آرامي‌ها در دو كشور مصر و تونس، گردشگري يونان توانست با پيشي گرفتن از دو رقيب جدي خود، به مقصدي امن براي گردشگران تابستاني تبديل شود.
109

شناسه خبری: 13978

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟