بررسي خواص زنبور عسل و فرآورده هاي آن در منطقه آزاد كيش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14008
ساعت 08:58 جمعه 20 خرداد 1390

خواص دارويي، غذايي، بهداشتي و صنعتي زنبور عسل و فرآورده هاي آن روز جمعه بيستم خردادماه طي مراسمي در منطقه آزاد كيش بررسي مي شود.

به گزارش بنا (bena) در اين مراسم حسن جعفري، درمان گر، محقق و پژوهشگر در زمينه زنبور عسل در خصوص روشهاي نگهداري و پرورش زنبور عسل در منطقه آزاد كيش سخنراني مي كند.

بنابر اين گزارش، آشنايي با فرآيندهاي توليد عسل، ارزش ها و خواص عسل و زمينه هاي كارآفريني زنبور عسل از ديگر مواردي است كه در اين مراسم مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.

لازم به ذكر است اين مراسم با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي سازمان منطقه آزاد كيش برگزار مي شود.

202

شناسه خبری: 14008

آخرین اخبار

معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس
نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد
حضور فعال منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه بین‌المللی «كیش اكسپو 2025» با تمركز بر معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری و صادرات
انتصاب مدیرعامل سازمان به عنوان رییس پدافند غیرعامل منطقه آزاد انزلی

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها