لبخند خلیج فارس در منطقه آزاد کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14061
ساعت 07:24 يکشنبه 22 خرداد 1390

چهاردهمین جشنواره تابستانی منطقه آزاد کیش با عنوان " کیش لبخند خلیج فارس " 26 خرداد ماه و همزمان با میلاد مولود کعبه حضرت علی (ع) آغاز می شود.

به گزارش بنا (bena) این جشنواره که یکی از رویدادهای بزرگ فرهنگی ، هنری و گردشگری کشور محسوب می شود در سالجاری با مشارکت کلیه جوامع و فعالان اقتصادی و گردشگری در سطح جزیره به مدت 60 روز میزبان گردشگران خواهد بود.

کیش لبخند خلیج فارس ، همانند سالهای گذشته شامل برنامه های متنوعی مانند جشنواره موسیقی آئینی ، جشن و جنگ خانواده در کشتی یونانی ، مسابقه ساخت مجسمه های شنی ، جنگ شبانه ، نورافشانی و ... است.

همچنین برای نخستین بار منطقه آزاد کیش در جشنواره تابستانی خود نمایشگاهی از دستاوردهای دولت های نهم و دهم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش برپا می کند.

202

شناسه خبری: 14061

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟