پرواز در نيمه جنوبي قاره آمريكا از سرگرفته شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14112
ساعت 10:13 دوشنبه 23 خرداد 1390

با كاهش گرد و غبار ناشي از فوران‌هاي آتشفشاني شيلي در آسمان اروگوئه، پروازها در اين كشور از سر گرفته شد.

به گزارش بنا (bena) و به نقل از ايزي دستينيشن،‌ از سرگيري پروازها در اروگوئه درحالي از سر گرفته مي‌شود كه طي دو روز گذشته ابرهاي خاكستري آتشفشان شيلي، آسمان اين كشور را پوشانده و موجب سرگرداني هزاران گردشگر در فرودگاه‌ها شده بود.

به گفته مقامات فرودگاهي اروگوئه با فروكش كردن شدت گرد وغبارها، برنامه‌هاي پروازي در تمام فرودگاه‌هاي اين كشور از سر گرفته شد در اين ميان تعداد معدودي از پروازها با اندك تاخيري انجام شد.

گزارش‌ها همچنان نشان مي‌دهند پروازها از «مونته ويدئو» در اروگوئه و «بوينس آيرس» در آرژانتين نيز از سر گرفته شده است.

فرودگاه «بوينس آيرس»‌از روز جمعه فعاليت‌هاي خود را دوباره از سرگرفته و در آن سوي كره زمين و در كشورهاي «استراليا» و «نيوزلند» نيز شرايط معمولي اعلام شده است.
109

شناسه خبری: 14112

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟