سرگرداني هزاران گردشگر در خيابان‌هاي يونان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/14230
ساعت 12:21 شنبه 28 خرداد 1390

هزاران گردشگر در شهرهاي مختلف يونان به ويژه آتن به دليل اعتصاب عمومي در اين كشور سرگردان شده اند.

به گزارش بنا (bena) وبه نقل از تروال ديلي نيوز،‌‌ اعتصاب گسترده يوناني‌ها به تمديد مجدد رياضت اقتصادي از سوي دولت و درگيري‌ مردم با پليس ضد شورش منجر به تعطيلي اماكن تفريحي و ايجاد مزاحمت براي گردشگراني شد كه در خيابان‌هاي اين كشور سرگردان مانده‌اند.

گزارش‌هاي رسيده حاكي از آن است تاكنون در درگيري‌هاي مردم با پليس شهر آتن، هفت گردشگر نيز مورد ضرب و شتم قرار گرفته و برخي نيز به دليل اصابت سنگ‌هاي معترضين به آن‌ها به شدت مجروح شده اند.

اگرچه تعطيلي بخش خدمات حمل و نقل شهري در آتن بسياري از گردشگران را در خيابان‌ها سرگردان ساخت اما خودداري پرسنل كنترل ترافيك فرودگاه آتن از شركت در اين اعتراض عمومي، باعث شد تا مسافرت‌هاي هوايي در اين شهر روند معمولي خود را طي كند.

گفتني است در حال حاضر بيشتر بناهاي تاريخي آتن همچون آكروپليس به روي گردشگران بسته‌اند و گفته مي‌شود اين اعتراض گسترده كه به نوعي در اين كشور بي‌سابقه است، صنعت گردشگري يونان را به نابودي خواهد كشاند.
109

شناسه خبری: 14230

آخرین اخبار

معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس
نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد
حضور فعال منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه بین‌المللی «كیش اكسپو 2025» با تمركز بر معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری و صادرات
انتصاب مدیرعامل سازمان به عنوان رییس پدافند غیرعامل منطقه آزاد انزلی

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها