همايش مشترک گمرک و مديران عامل مناطق ويژه اقتصادي

لینک کوتاه: freena.ir/detail/1437
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مشاور اجرايي سرپرست مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، از برگزاري همايش مشترک گمرک و مناطق آزاد و ويژه اقتصادي خبر داد و گفت : « ماه آينده به منظور شناسايي و رفع مشکلات مناطق آزاد و ويژه اقتصادي همايشي با حضور رئساي گمرک و مديران عامل مناطق ويژه اقتصادي برگزار خواهد شد .»

به گزارش بنا (bena) جعفر آهنگران، در نشستي که با حضور حميد بقايي، سرپرست مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، با مسئولان منطقه ويژه اقتصادي شيراز و مدير کل گمرک استان فارس با صنعتگران برگزار شد از اصلاح حتمي ماده 11 قانون مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت:« با توجه به اينکه منطقه ويژه شيراز داراي مزيتهاي مناسبي است در نتيجه جزء شش منطقه‌اي است که زمينه تبديل شدن به منطقه آزاد را دارد.»


وي ادامه داد: «مناطق ويژه اقتصادي داراي 5/1 درصد ماليات و 3 درصد تجمع عوارض هستند. در نتيجه براي تسهيلات مالياتي صنعتگران اين منطقه اقدامات لازم را انجام خواهيم داد.»


مشاور اجرايي سرپرست مناطق آزاد ويژه اقتصادي گفت:« اصلاح ماده 11 قانون مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در برنامه‌ پنجم توسعه در اولويت قرار دارد.»


آهنگران يادآور شد: «به زودي مشکلات ارزش افزوده صنعتگران را با اصلاح ماده 11 قانون مناطق آزاد در برنامه پنجم توسعه رفع خواهيم کرد.»


وي به تعهدات مسئولان مناطق آزاد و ويژه اقتصادي اشاره کرد و افزود: «مسئولان مناطق آزاد و ويژه اقتصادي تعهدات خود را در زمينه حمايت از صنعتگران و هر مسئله‌اي که مربوط به مناطق ياد شده است را عمل خواهند کرد.»

203

شناسه خبری: 1437

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی