ورود بيش از 3 ميليون گردشگر به ويتنام در هفت ماه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/15368
ساعت 07:55 پنج‌شنبه 6 مرداد 1390

سازمان گردشگري ويتنام از رشد 17 درصدي ورود گردشگر خارجي به اين كشور خبر داد.

به گزارش بنا (bena) وبه نقل از ويتنام نيوز،‌ با ورود بيش از 460 هزار گردشگر به ويتنام در ماه جولاي شمار گردشگران خارجي اين كشور در هفت ماه سپري شده از سال به بيش از 3 ميليون و 400 هزار نفر رسيد كه در مقايسه با سال 2010، بيش از 17 درصد رشد داشته است.

اين سازمان همچنين اعلام كرد: تعداد گردشگراني كه در تعطيلات به ويتنام مسافرت كردند افزايشي 11 درصدي داشته كه بيش از 2 ميليون نفر بوده و علاوه بر آن نزديك به 600 هزار مسافر نيز از كشورهاي همسايه براي ديدن اقوام خود به اين كشور وارد شدند.

گزارش‌هاي منتشره، جمعيت گردشگران چيني را بيش از ساير كشورها با 790 هزار نفر نشان داده كه بعد از آن كشور كره جنوبي و آمريكا در جايگاه‌هاي دوم و سوم قرار دارند.

تعداد گردشگران ژاپني، تايواني، فرانسوي، سنگاپوري و كامبوجي نيز در ماه‌هاي سپري شده از سال، نسبت به دوره‌هاي پيشين با افزايش روبه‌رو بوده است.

دولت ويتنام در صدد است با توسعه مراكز تفريحي و سرمايه‌گذاري مناسب در اين بخش، درآمدي چشمگير را در حوزه جذب گردشگر به دست آورد.
/109

شناسه خبری: 15368

آخرین اخبار

ظرفیت‌های منطقه آزاد دوغارون فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه شهرک صنعتی تایباد
حراست، دیده‌بان سلامت سازمان‌ها و تضمین‌کننده امنیت پایدار است
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس
نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها