منطقه آزاد کیش می تواند برای کشور ارزآوری کند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/38059
ساعت 10:18 شنبه 1 آبان 1395
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مناطق آزاد باید برون‌محور باشند و با استفاده از اقتصاد داخلی و فعالیت‌های دانش‌بنیان و احیای صنعت توریسم به خصوص در بخش درمانی بتوانند در اقتصاد کشور نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش فرینا به نقل از ایلنا، مجید کیانپور ادامه داد: ما باید با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد، صنعتگران و تولیدکنندگان را به سرمایه‌گذاری و فعالیت ترغیب کنیم تا کالای خود را در آنجا تولید و از همان منطقه به سایر کشورها صادر کنند ولی اگر عکس این اتفاق صورت بگیرد یعنی ما نتوانستیم به وظیفه خود عمل کنیم.

نماینده مردم درود در مجلس شورای اسلامی‌تصریح کرد: با گذشت سه سال از ریاست ترکان بر مناطق آزاد باید شاخص‌های مختلفی مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص شود که آیا فعالیت‌های ایشان مثبت بوده یا خیر؟

کیانپور با اشاره به فعالیت‌های جزیره کیش گفت: کیش ظرفیت خوبی برای حضور شرکت‌های خارجی و برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی دارد و می‌توان با تدوین دو برنامه پنج‌ساله این محل را تبدیل به یکی از مراکز  ارزآور  برای کشور کرد.

 

 

شناسه خبری: 38059

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی