امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

شهرهای آبادان و خرمشهر پیشگام در طرح‌های جدید مخابراتی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/39340
ساعت 13:14 يکشنبه 10 بهمن 1395
با همکاری منطقه آزاد اروند و شرکت مخابرات ایران پروژه‌های جدید مخابراتی در آبادان و خرمشهر اجرایی شد و بخش عمده زیرساخت‌ها و شبکه‌های مخابراتی توسعه پیدا کرد.

به گزارش فرینا،  خیرآبادی مدیر پروژه‌های مخابراتی سازمان منطقه آزاد اروند و عضو ارشد شرکت مخابرات خوزستان اظهار کرد: در ابتدای سال جاری کلیه دکل‌های تلفن همراه (BTS)  به جدیدترین فنّاوری تلفن همراه کشور (LTE) تجهیز شدند و این دو شهر جزء اولین شهرهای کشور بودند که این سیستم پیشرفته در همه سایت‌های تلفن همراه آن نصب شد.

وی افزود: با همکاری مدیریت محترم مدیریت توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد اروند، طرح‌های جدید FTTH در شهرهای مذکور در حال اجراست و که به‌موجب این طرح جدیدترین شبکه ارتباطی فیبر نوری داخل ساختمان‌ها اجرا شد که علاوه بر امکانات جدید مخابراتی امکان استفاده شهروندان محترم آبادان خرمشهر از اینترنت پرسرعت و مطمئن را در آینده‌ای نزدیک فراهم می‌کند.

شناسه خبری: 39340

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت