چابهار با توسعه زیرساخت ها ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/39365
ساعت 11:51 چهارشنبه 13 بهمن 1395
سفیر بنگلادش در ایران گفت: چابهار با توسعه زیرساخت های در حال انجام، توانمندی و ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری کشورهای مختلف به ویژه بنگلادش دارد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، مجیب الرحمن اظهار داشت: روابط اقتصادی با کشوری قدرتمند مانند ایران می تواند به توسعه و پیشرفت بنگلادش کمک کند.

وی افزود: لازم است فعالان تجارت و بازرگانی برای آشنایی بهتر از فرصت های سرمایه گذاری و ظرفیت های اقتصادی سفرهایی به 2 کشور داشته باشند.

وی گفت: چابهار در زمینه پتروشیمی و طرح های صنعتی ظرفیت مناسبی دارد و بنا داریم با توسعه روابط ارتباط بیشتری با ایران به ویژه در منطقه آزاد چابهار داشته باشیم.

وی بر سرمایه گذاری مشترک 2 کشور تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های چابهار برای سرمایه گذاری برای هر فعال اقتصادی لازم و ضروری است.

سفیر بنگلادش در ایران بیان کرد: برای توسعه روابط تجاری، اقتصادی و سیاسی 2 کشور از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم و معتقدیم ارتباط با کشور ایران موجب توسعه بنگلادش خواهد شد.

سفیران، دبیران دوم و رایزنان بازرگانی سفارتخانه های پنج کشور افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، بنگلادش و قزاقستان به همراه نمایندگان ۴۰ شرکت بزرگ ایرانی برای شرکت در نخستین نمایشگاه مواد غذایی و صنایع وابسته با محوریت صادرات در منطقه آزاد چابهار به این منطقه سفر کرده اند.

شناسه خبری: 39365

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟