اکران فیلم مستند « شبیه خودش» در منطقه آزاد ارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/39622
ساعت 18:39 سه شنبه 3 اسفند 1395
فیلم مستند « شبیه خودش» به کارگردانی سید محمد امین بهکار که روایتگر زندگی « حامد جوانی» شهید مدافع حرم می باشد، در سالن حکیم نباتی منطقه آزاد ارس به نمایش درآمد.

به گزارش فرینا، همزمان با برگزاری مراسم سوگواره فاطمی، مظلومه فدک» در منطقه آزاد ارس، فیلم مستند «شبیه خودش»  که در حوزه هنری آذربایجان شرقی تولید شده است اکران شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در این مراسم گفت: شهدای مدافعین حرم حافظ آبروی کشور و مدافع آرمان های انقلاب هستند.

محسن خادم عرب باغی افزود: رشادت ها و جانفشانی های مدافعین حرم و شهدایی همچون حامد جوانی عامل بازدارنده و ضامن امنیت کشورمان در برابر نقشه های شوم دشمن است.

مدافعین حرم تربیت شدگان نسل اول انقلاب هستند

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین نوین نیز در این مراسم گفت: مدافعین حرم تربیت شدگان نسل اول انقلاب هستند و وجود آنان کشور را از همه لحاظ بیمه کرده است.

وی با بیان اینکه اتفاق های خوبی در سوریه در حال روی دادن است، گفت: هدف دشمن در سوریه و عراق، تجاوز به حریم ایران است و خوشبختانه مردم آگاه و بابصیرت کشورمان با حضور در جبهه های نبرد در آن سوی خاک میهن، حافظ امنیت کشور شده اند.

همچنین در پایان مراسم « سوگواره فاطمی، مظلومه فدک» از جعفر جوانی پدر شهید مدافع حرم حامد جوانی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.







گالری تصاویر

شناسه خبری: 39622

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟