منطقه آزاد اروند می‌تواند نقطه آغاز طرح توسعه سواحل مکران باشد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40143
ساعت 12:50 يکشنبه 20 فروردين 1396
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: منطقه آزاد اروند باید در شرایطی باشد که محور توسعه کشور قرار بگیرد و نقطه آغاز طرح سواحل مکران می‌تواند همین‌ منطقه باشد.

به گزارش فرینا به نقل از تسنیم، اسماعیل زمانی در نشست با اعضای کمیسیون مجلس که شامگاه پنجشنبه در سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد گفت: مدت‌ها بود که مردم از کم‌توجهی مسئولان رنج می‌بردند اما اخیراً توجه مسئولان بیشتر شده است.

او بابیان اینکه اخیراً معاون اول رئیس‌جمهور مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که اتفاق بزرگ و چشمگیری در استان تلقی می‌شود، عنوان کرد: بر این اساس 11 هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکلات خوزستان از جمله آب، فاضلاب و برق شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و اهواز، فاز 2 طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری و همچنین مشکل ریزگردها در این استان اختصاص می‌یابد.

زمانی مزیت راهبردی خلیج‌فارس در منطقه خاورمیانه را تجارت، ترانزیت و توسعه بین‌المللی به ویژه در شمال و شمال غرب آن دانست و افزود: جنگ تحمیلی سبب شد نتوانیم از این مزیت به‌خوبی استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند بابیان اینکه ما نیز این فرصت را از دست دادیم، گفت: شرایط منطقه‌ای در حال حاضر ایران را به کشوری باثبات و امن تبدیل کرده است و باید از مزایای این منطقه استفاده کنیم و شرایط قبل را بازگردانیم.

او اظهار کرد: باید از این مزیت به نفع توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم چراکه منطقه آزاد اروند محل تلاقی شمال به جنوب و شرق به غرب آسیا است.

زمانی گفت: منطقه آزاد اروند باید در شرایطی باشد که محور توسعه کشور قرار بگیرد و نقطه آغاز طرح سواحل مکران می‌تواند همین‌ منطقه باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند افزود: اگر بر روی نقشه دایره‌ای به شعاع 300 کیلومتر به مرکزیت منطقه آزاد اروند کشیده شود به بزرگ‌ترین حوزه نفتی جهان می‌رسیم.

او عنوان کرد: تدارکاتی که در منطقه جبل علی عراق انجام می‌شود می‌تواند در اینجا ایجاد شود البته نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی دارد.

او بابیان اینکه تاکنون بیش از 6 کمپانی اماراتی به ما مراجعه کردند تا بتوانند سیستم لجستیک خود را به این منطقه منتقل کنند، گفت: عراق که کمترین سهم را از سواحل خلیج‌فارس دارد با همکاری امارات توانست بزرگ‌ترین بندر خلیج‌فارس را در خور عبدالله بسازد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی