ارکستر موسیقی اروند رونمایی شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40666
ساعت 13:35 شنبه 23 ارديبهشت 1396
ارکستر بزرگ اروند با حضور شاهین فرهت موزیسین و آهنگساز برجسته کشور و مسئولان منطقه آزاد اروند رونمایی شد.

به گزارش فرینا به نقل از  مهر، شامگاه گذشته و همزمان با نیمه شعبان با حضور شاهین فرهت آهنگساز برجسته کشور، در مراسمی در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس خرمشهر به طور رسمی از ارکستر بزرگ اروند رونمایی شد.

در این آیین رونمایی که با حضور مسئولان هنری منطقه از جمله معاون فرهنگی اجتماعی گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اروند، مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرمشهر و برخی دیگر از مدیران برگزار شد شاهین فرهت از آهنگسازان برجسته کشوری نیز به اجرای چند قطعه موسیقی بر ساز پیانو پرداخت.
‌اجرای سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و آثار حماسی و فولکلور عربی؛ بختیاری و ترکی به رهبری استاد بابک میلانی توسط  این ارکستر از برنامه های محوری این آیین رونمایی بود.

شناسه خبری: 40666

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی